Gorenje GV61215 e un model potrivit pentru cei ce doresc o masina de spalat vase economica si cu tehnologii avansate de spalare. Este incadrata in clasa A+ de consum si pune la dispozitie 6 programe de spalare si 4 trepte de temperatura. Capacitatea de incarcare este de 12 seturi, dar pentru cantitati mai mici de vase se poate folosi functia de incarcare la jumatate care face economii la apa, energie electrica si are o durata de spalare mai scurta. Raportul calitate/pret este destul de bun, iar perioada de garantie este de 24 luni. Gorenje este un brand cu experienta in domeniu si produce electrocasnice cu specificatii bune.Panoul de control este vizibil la deschiderea usii si este alcatuit din butoane simple pentru alegerea programului si indacatori luminosi cu leduri pentru confirmarea setarilor introduse. programele de spalare incluse in grila: normal, rapid, eco, intensiv, program pahare, program 90 minute. Avantajul oferit de un aparat incorporabil este dat de posibilitatea de a monta pe usa un front asemanator cu cele din bucatarie mascand in mod placut acest electrocasnic prezent din ce in ce mai mult in zilele noastre.

Dispune si de cateva elemente de protectie :

– Aqua Stop Total este tehnologia avansata ce opreste alimentarea cu apa in cazul existentei scurgerilor protejand in acest fel locuinta.

– filtru cu functie de curatare automata;

– siguranta copii – blocheaza usa in timpul functionarii pentru a evita accidentele.

La interior gasim cosul superior reglabil pe inaltime si cosul inferior cu suporturile speciale pentru tacamuri si farfurii. Programarea intarziata este utila cand se doreste punerea in functiune la o ora stabilita si se poate activa pe urmatoarele valori: 3, 6 sau 9 ore. Gorenje GV61215 dispune de indicator de sare si semnalizeaza in mod acustic la terminarea programului. Aparatul masoara 81,5 × 59,8 × 55 cm  (IxLxA) si are un nivel de zgomot la functionare de 49 db. E aparatul potrivit pentru cei ce doresc o masina de spalat vase ieftina, rezistenta si care se poate incorpora in cadrul mobilei de bucatarie.