Pastram tema electrocasnicelor pentru bucatarie in articolul urmator si va prezint in acest review masina de spalat vase incorporabila Gorenje GV64160 – model cu 5 programe, capacitate de incarcare de 13 seturi, control mecanic si clasa energetica A++.

Panoul de control isi face aparitia la deschiderea usii si are la baza displayul lcd ce afiseaza timpul ramas si programul de spalare selectat. Afiseaza si o eroare in cazul in care lipseste sarea din locasul special. O dotare buna este filtru cu auto-curatare, iar programarea intarziata in intervalul 1-24 ore asigura terminarea ciclului la ora dorita.

S-a constatat ca spalarea manuala a vaselor consuma destul de multe resurse comparativ cu spalarea automata intr-un aparat specializat. Sunt dese cazurile in care avem nevoie de o cantitate de vase curata intr-un timp scurt si salvarea din acest impas vine din partea acestor electrocasnice.

Programele de spalare prezente la Gorenje GV64160

  • program normal;
  • intensiv  – program recomandat pentru vasele cu grad mare de murdarie sau care au resuturi de mancare uscata;
  • rapid  – asigura punerea in functiune a aparatului chiar daca nu este incarcata in totalitate cu rezultate bune referitor la consumul de apa si curent;
  •  auto – detecteaza nivelul de murdarie si ajusteaza temperatura apei si durata ciclului de spalare;
  •  Bio/Eco – program recomandat pentru economiile de resurse si pentru articolele cu grad mic de murdarie.

Sfarsitul programelor de spalare asigura si deschiderea usii in mod automat pentru o uscare eficienta a vaselor.

Datele tehnice necesare pentru incorporarea aparatului sunt urmatorele: adancime 56 cm, latime 60 cm si inaltime 82 cm. Nu ar trebuie sa apara probleme din acest punct de vedere pentru ca aceste dimensiuni sunt unele standard. Referitor la nivelul de zgomot din timpul functionarii acesta nu va depasi 47 db si va asigura o spalare fara a deranja chiar si pe timp de noapte.