Gorenje NRK6191CX este o combina frigorifica cu inaltimea de 185 cm ce ofera spre depozitare un volum de 307 litri. Temperatura interioara este mentinuta constanta cu minim de efort datorita compresorului modern si noul sistem de racire de tip NoFrost. Acesta raceste fara depuneri de gheata si nu mai e nevoie de dezghetarea manuala a aparatului la un interval stabilit. Apa este condusa catre exterior prin conducte speciale si este eliminata prin evaporare. Umiditatea nu va fi depusa pe piesele interne ale frigiderului si nici pe alimentele depozitate. In acest fel se asigura o rezistenta ridicata a aparatului in timp si conditii optime pentru alimente. Din punct de vedere estetic se prezinta bine, iar inoxul antiamprenta este un finisaj la moda in ziua de azi ce dispune de intretinere si curatare rapida. In plus, nu retine urmele degetelor si asigura aparatului un desing impunator in orice tip de bucatarie. La capitolul dimensiuni gasim urmatoarele date: inaltime 185 cm, latime 60 cm, adancime 64 cm. Usile se deschid standard pe partea dreapta, dar se poate modifica aceasta pozitie in functie de spatiul disponibil – sunt reversibile. Aspectul exterior este un factor care conteza pentru multi, iar in cazul de fata putem afirma ca nu exista puncte negative.

Frigiderul (222 litri) este compartimentat cu ajutorul celor 4 rafturi din sticla securizata ce se pot detasa sau ajusta pentru a face loc alimentelor mai voluminoase. CrispZone este un compartiment de mari dimensiuni destinat pentru a pastra fructe si legume in conditii optime. Temperatura scazuta si optiunea de a ajusta nivelul de umiditate sunt principalele aspecte din aceasta zona. Usa are trei suporturi ajustabile utile pentru a raci sticle, recipiente diverse sau borcane.

Congelatorul (85 litri) este amplasat in partea inferioara si este caracterizat de trei compartimente, sistem de racire de tip NoFrost si pune la dispozitie o capacitate de congelare de 5 kg/24 ore. Alimentele de genul pasarilor de mari dimensiuni, cateva cutii de pizza congelata sau torturi de dimensiuni mari pot fi pastrate acum in compartimentul special de tipul XXL SpaceBox. Congelarea rapida (FastFreeze) grabeste procesul de racire si asigura temperaturi de pana la -24 grade pentru a pastra vitamintele si mineralele din alimente. Dupa circa 48 ore temperatura revina la setarea initiala pentru consum energetic optimizat.Gorenje NRK6191CX pune accent pe functiile suplimentare/de siguranta si ofera un sistem antibacterian, functie de racire de tipul IonAir, functionare in regim economic, de racire rapida sau congelare rapida. Aerul este mentinut curat la interior gratie unui sistem de filtrare ce are la baza un carbune activ pentru a retine mirosurile neplacute. Garniturile usilor beneficiaza de tratament special cu adezivi pentru a nu permite dezvoltarea bacteriilor. Aerul ionizat este livrat prin orificiile interioare pentru a oferi un mediu natural de pastrare la rece si fara riscul de aparitie al bacteriilor si agentilor toxici. Este alegerea potrivita pentru familiile numeroase ce doresc conditii optime pentru pastrarea la rece sau la congelat. Suportul pentru oua si tava pentru gheata sunt accesoriile livrare odata cu aparatul. Incadrarea in clasa A+ estimeaza un consum anual de circa 299 kwh, in timp ce autonomia fara energie electrica este de circa 21 ore. Compresorul silentios emite la functionare un nivel de zgomot de 41 db ce nu deranjeaza prea mult pe cei din jur.