Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Gorenje NRK6191GHX – combina frigo cu inaltime de 185 cm si finisaj din inox

Gorenje NRK6191GHX are sisteme individuale de racire pentru cele doua zone, iar volumul total de 325 litri si clasa energetica economica sunt principalele aspecte ce-l recomanda. Controlul de temperatura este unul electronic, iar ca functii principale gasim racirea/congelarea rapida si functionarea in regim eco.

E un aparat disponibil la un pret bun, iar in acesti bani primim un model din serie noua ce se bucura de un consum energetic scazut. E o optiune buna pentru cei ce doresc sa inlocuiasca vechiul model si cauta ceva incapator si rezistent in timp. Consumul anual de energie electrica este de circa 300 kwh, combina frigorifica fiind incadrata in clasa A+. Sistemul de racire NoFrost solicita mai putin compresorul si are printre alte beneficii nivelul de zgomot redus si consumul scazut de curent. In plus, racirea fara gheata creeaza un mediu potrivit pentru pastrarea alimentelor si ne scuteste de dezghetarea periodica a aparatului. Constructia e una clasica si intalnita la majoritatea combinelor frigorifice: zona de racire in partea superioara si congelator in cea inferioara. In zona frigiderului gasim trei rafturi din sticla securizata, volum disponibil de 222 litri, 3 suporturi pe usa pentru a raci diferite recipiente sau sticle si clasicul compartiment pentru fructe si legume. Sistemul de racire din aceasta zona e de tipul NoFrost si este recunoscut pentru faptul ca nu produce gheata pentru a raci si beneficiaza de un consum energetic scazut. Dezghetarea este automata, condensul fiind condus catre exteriorul aparatului pentru a nu se depune pe alimente sau partile componente ale frigiderului. in zona de congelare avem la dispozitie 85 litri distribuiti in cele 3 compartimente de extragere totala. Si aici este prezent acelasi sistem de dezghetare automat, capacitatea de congelare fiind de 5 kg/24 ore.

Gorenje NRK6191GHX e usor de integrat in orice tip de bucatarie gratie finisajului reusit de la exterior. E vorba de un argintiu si poate fi o varianta ajutatoare in cazul in care cauti ceva diferit de clasicul alb. Inoxul este un material usor de curatat si intretinut si destul de rezistent in timp. Manerele sunt de dimensiuni generoase, nu sunt integrate in usi si permit deschiderea lejera a acestora. Pentru amplasare trebuie sa aveti un spatiu de minim 185 x 60 x 64 cm (inaltime, latime, adancime), precum si o priza electrica prin apropiere. Nivelul de zgomot de 42 db incadreaza aceasta combina frigorifica in clasa celor silentioase.

Comments

[…] Combina frigorifica BOSCH KIS86KF31 este incadrata in clasa A++ ceea ce se traduce intr-un consum anual de 218 kwh. Este o valoare avantajoasa si sustinuta de compresorul economic, buna izolare a aparatului pentru a nu pierde temperatura dar si datorita sistemului de racire de tip NoFrost. […]

Leave a Reply