O combina frigorifica cu sistem de racire No Frost pentru ambele zone e o alegere buna in ziua de azi, iar Gorenje NRK6201CW vine in sprijinul celor ce doresc spatiu mare pentru depozitare, consum energetic scazut si un aparat care sa se dovedeasca rezistent in timp. Constructia e una clasica si plaseaza frigiderul in partea superioara, iar congelatorul in cea inferioara.

Pret Gorenje NRK6201CW

Noua combina friogorifica Gorenje are un pret corect daca e sa luam in calcul tehnologiile de racire avansate integrate. Perioada de garantie standard e de 24 luni cu posibilitate de extindere, iar alte beneficii asigurate aici sunt date de transportul gratuit la domiciliu si posibilitatea de a renunta la vechiul aparat de racire.

Review Gorenje NRK6201CW

Zona de racire de 278 litri este compartimentata cu ajutorul celor 3 rafturi din sticla securizata. Acestea rezista la greutati de pana la 25 kg, au marginile ridicate pentru a nu permite scurgerea lichidelor si se pot detasa pentru a face loc articolelor mai voluminoase. Pe usa se gasesc amplasate suporturi speciale pentru a raci sticle, borcane sau alte recipiente. Exista si un compartiment special pentru fructe si legume ce asigura conditii optime privind pastrarea indelungata. Congelatorul de 85 litri este compartimentat cu ajutorul celor 3 sertare, capacitatea de congelare din aceasta zona fiind de kg 8 la 24 ore. Avantajul este dat de prezenta sistemelor de racire NoFrost care se asigura de un consum energetic scazut, racire fara depuneri de gheata si eliminarea apei rezultata in urma condensului catre exterior. Exista si posibilitatea de a activa functia de racire rapida, utila pentru a ajunge la temperatura dorita intr-un timp mai redus. 

Gorenje NRK6201CW arata bine la exterior, iar finisajul complet alb o face usor de integrat in decorul oricarei bucatarii. Manerele sunt amplasate in plant vertical si au dimensiuni optime tocmai pentru a oferi o deschidere lejera a usilor. pentru amplasare trebuie sa aveti in vedere urmatoarele informatii: inaltime de 200 cm, 60 cm latime si 64 cm adancime. Autonomia fara energie electrica este de circa 18 ore, iar nivelul de zgomot din timpul functionarii este de 42 db.