Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Gorenje NRK6202TX – combina frigorifica spatioasa cu finisaj din otel inoxiodabil

Gorenje NRK6202TX este o combina frigorifica cu design elegant,volum total de interior de 339 litri si sistem de ventilatie tip MultiFlow 360°. Are inaltimea de 200 cm si se recomanda celor ce au bucatariile ceva mai inalte comparativ cu modelele clasice. Sistemul de racire este de tip NoFrost pentru ambele compartimente, iar clasa de consum energetic este A++.

Pret Gorenje NRK6202TX

Aparatul Gorenje e disponibil la un pret bun in aceasta perioada si puteti profita de oferta prin intermediul comenzii online.Transportul este gratuit, se asigura si ridicarea optionala pentru aparatul vechi, iar perioada de garantie este de 24 luni.

Frigiderul are in dotare 5 rafturi din sticla, patru suporturi pe usa, compartiment special pentru fructe si legume si unul pentru branzeturi. Volumul disponibil aici este de 254 litri, asa ca e suficient spatiu pentru a depozita destul de multe alimente. o dotare importanta aici este sistemul de ventilatie amintit mai sus care circula aerul rece prin intermediul celor 14 orificii de ventilare. In combinatie cu tehnologia IonAir se creeaza cel mai curat mediu ce duce la o viata indelungata pentru fructele si legumele depozitate aici.

Congelatorul este amplasat in partea inferioara si are in componenta 3 rafturi transparente cu deschidere completa. Compartimentul special BigBox este perfect pentru a depozita alimente de dimensiuni mari, cateva pizza sau un tort de dimensiuni mai mari. Capacitatea de congelare oferita aici atinge valoarea de 12 kg la 24 ore. In pachet veti gasi urmatoarele accesorii: tava pentru gheata, suport pentru sticle si pentru oua.

Gorenje NRK6202TX este finisata la exterior cu otel inoxiodabil, iar alaturi de invelisul special TouchFree ne aisugra de o suprafata curata si fara sa retina amprentele. Ca si dimensiuni e vorba de 200 x 60 x 64 cm, deschiderea usilor fiind posibila doar pe partea dreapta. Manerele sunt destul de generoase, nu ies prea mult in evidenta si ofera o deschidere lejera a usilor. La interior gasim un sistem de iluminat eficient si economic. Un model asemanator poate fi considerat si Hotpoint XH8 T2I W

Combina frigorifica Gorenje poate functiona in regim normal, economic, super congelare, sau super racire. Senzorii speciali emit sunete caracteristice atunci cand usa este uitata deschisa sau cand temperatura de la interior este prea ridicata. Autonomia fara curent este de circa 18 ore, iar nivelul de zgomot la functionare este de doar 42 db.

E o idee buna de achizitie daca doresti un aparat modern dotat cu tehnologii recente de racire. Are sistem de racire fara gheata, sistem pentru circulatia aerului, compartiment speciale pentru alimente si volum pentru depozitare destul de mare.

Leave a Reply