Gorenje RB6152BW e un frigider cu inaltimea de 145 cm recomandat pentru amplasarea in spatiile restranse sau chiar intr-o garsoniera pentru a face economie de spatiu. Avantajul asigurat de acest aparat e dat de prezenta congelatorului care ofera un volum de 25 litri, potrivit pentru a pastra la temperaturi joase diferite alimente. Vine de la un brand bun si se poate observa designul reusit, dar si specificatiile destul de bune. Sistemul de ventilatie integrat ofera o circulatie constanta si uniforma a aerului datorita ventilatorului integrat. Tehnologia IonAir este responsabila pentru prezenta microclimatului natural din interiorul frigiderului si duce la eliminarea bacteriilor si mirosurilor neplacute.

Frigiderul cu o usa Gorenje RB6152BW e un model fiabil ce se bucura de un consum redus datorita incadrarii in clasa A++ de eficienta energetica. Congelatorul este amplasat in partea superioara si pentru a avea acces la interior trebuie deschisa usa mare si inca una interioara. E vorba de un singur compartiment, volulm de 25 litri, sistem pentru dezghetare manual si o capacitate de congelare de 2 kg la 24 ore.

Frigiderul pune la dispozitie 229 litri, compartiment impartit cu ajutorul celor 4 rafturi din sticla securizata. Exista un compartiment special pentru fructe si legume si unul pentru branzeturi, precum si cateva suporturi pe usa pentru a raci diferite recipiente, dar si un suport special pentru oua. Temperatura scazuta si optiunea de ajustare pentru umiditate maresc prospetimea si perioada de pastrare pentru aceste alimente specifice. 

Gorenje RB6152BW arata bine la exterior si nu mai are nevoie de nicio prezentare. Finisajul e unul complet alb si il face usor de integrat in decorul oricarei bucatarii. Manerul pentru deschidere e amplasat intr-o pozitie buna pentru a oferi o deschidere lejera a usii. Usa este reversibila pentru a modifica pozitia de deschidere in functie de spatiul interior disponibil. Nivelul de zgomot de doar 40 db incadreaza acest aparat de racire in clasa celor silentioase.