Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Gorenje W6EU – model slim cu program special SensoCare

Gorenje W6EU e o masina de spalat rufe ce beneficiaza de un bun raport dotari/pret si este caracterizata in acest review drept una usor de amplasat datorita adancimii de 44 cm. Vorbim de un aparat slim recomandat pentru spatiile reduse din baie sau bucatarie. Am observat ca multe persoane aleg astfel de modele nu neaparat cand sunt conditionati de spatiu. Preturile pentru aceasta categorie sunt ceva mai reduse, iar in ceea ce priveste capacitatea de incarcare nu sunt mari diferente. In cazul de fata se poate spala o cantitate de pana la 6 kg rufe uscate ce vor fi stoarse apoi la viteza maxima de 1000 rpm.

Masina de spalat rufe Gorenje Slim W6EU are in grila 23 programe ce se preteza in functie de diversitatea tesaturilor. Alegerea se face rapid cu ajutorul butonului rotativ, iar mai departe se pot aplica setari suplimetare cum ar fi reglaj pentru temperatura apei sau pentru viteza de stoarcere a rufelor. Programele de baza pot beneficia de moduri diferite de spalare in functie de nevoile din fiecare familie: AllergyCARE (clatire suplimentara pentru eliminarea completa a detergentului), EcoCARE (economie de apa si energie electrica), NormalCARE (spalare normala ce optimizeaza timpul si energia), TimeCARE (timp de spalare redus). Programarea intarziata este o functie utila ce pune in functiune aparatul dupa expirarea intervalului de timp definit – 1-24 ore.Sistemul pentru reglarea consumului cantareste si dozeaza in functie de greutatea de rufe cantitatea de detergent si apa ce se va folosi in cadrul ciclului de spalare. Sistemul pentru controlul stabilitatii distribuie uniform hainele la interior pentru un nivel de zgomot redus, eliminarea vibratiilor si pentru o functionare fara a afecta mecanismele interne. Tehnologiile avansate de spalare incorporate asigura rezultate bune cu consum minim de resurse, protejeaza aparatul in timp  si ofera un nivel de zgomot redus.
Gorenje W6EU arata bine din punct de vedere estetic si este caracterizata de urmatoarele dimensiuni: latime 60 cm, adancime 44 cm, inaltime 85 cm. Caracasa metalica este una finisata pe alb cu pereti specifici pentru eliminarea vibratiilor din timpul functionarii. Panoul de control e unul simplu de folosit datorita instructiunilor afisate. Displayul lcd afiseaza confirmarea pentru setarile suplimentare si timpul ramas de spalare. Nivel de zgomot emis la spalare este de circa 56 db, iar la centrifugare urca pana la 68 db. Consumul de apa anual este de circa 10.000 litri apa, iar clasa in ceea ce priveste consumul energetic este A+++. Usa de acces e una de dimensiuni mare pentru a permite incarcarea lejera pentru articolele mai voluminoase. E esential si deschiderea sa se faca intr-un unghi cat mai larg. Pentru o functionarea corespunzatoare e recomandat sa amplasati masina de spalat rufe pe o suprafata complet plana. Este obligatoriu sa cititi manualul de utilizare si sa deconectati elementele ce sustin compartimentul de spalare.

Leave a Reply