Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Gorenje W8723/I – masina de spalat cu rezultate bune indiferent de cantitatea de rufe

Gorenje W8723/I e o masina de spalat rufe care merita putina atentie daca ne gandim la pretul de achizitie comparativ cu tehnologiile avansate de spalare. Acest review este unul sumar, dar pune accent pe specificatiile tehnice de care trebuie sa tinem cont atunci cand alegem o masina de spalat rufe. E recomandata pentru familiile numeroase datorita capacitatii de incarcare de 8 kg, iar cele 1200 rpm viteza de centrifugare asigura scoaterea rufelor aproape uscate. Incadrarea in clasa A+++ asigura un consum redus de energie electrica.

Grila cu programe de spalare asigura necesarul pentru orice locuinta si orice tip de tesatura: bumbac, spalare manuala, spalare rapida, prespalare, haine sintetice, delicate, clatire intensiva, haine mixte, lana sau clatire delicata. Panoul de control are un fundal negru ce iese bine in evidenta comparativ cu finisajul alb al aparatului. Aici se gaseste consola rotunda pentru selectia programelor, afisajul lcd si butoanele pentru functiile suplimentare.Senzorii interni detecteaza greutatea incarcaturii in mai multe trepte si ajusteaza consumul de apa, energie electrica si durata ciclului de spalare pentru o eficienta ridicata – TotalWeightControl. La capitolul functii suplimentare ar trebui precizate si urmatoarele: programare intarziata, sistem siguranta impotriva copiilor, protectie la inundatii.Vezi si masina de spalat cu program antialergic.

La exterior intalnim un aparat cu carcasa metalica de culoare alba, capac de plastic in partea superioara si usa cu deschidere larga ce ofera acces lejer la incarcarea si descarcarea rufelor. Este un model cu dimensiuni obisnuite, iar pentru amplasare trebuie avute in vedere urmatoarele date: adancime 60 cm, latime 60 cm si inaltime 85 cm. Gorenje W8723/I  are un consum anual de apa de circa 10.309 l, iar din punct de vedere energetic este incadrata in clasa A+++. Este un model silentios datorita motorului care functioneaza fara perii si in acest fel elimina tensiunea mecanica, uzura sau frecarea inutila. Se obtin in acest fel rezultate bune la spalare, economie de energie electrica si un proces de spalare si clatire mult mai silentios.

Leave a Reply