Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Gree GWH24QD-K3DNA1A – ac cu inverter Daikin si 24.000 btu

Daca esti in cautarea unui aparat de aer conditionat cu capacitate mare de racire iti recomand modelul Gree GWH24QD-K3DNA1A. Este un produs nou pe piata, dispune de inverter economic si pune la dispozitie o capacitate de racire de 24.000 btu. Se monteaza in mod clasic (perete) si poate asigura necesarul de climatizare intr-un spatiu de birou sau casa de pana la 70 mp. Este o varianta buna si pentru cei ce intentioneaza sa achizitioneza doua aparate de racire de capacitate mai mica.

Functiile de climatizare incluse sunt cele intalnite la majoritatea aparatelor de climatizare si anume: racire, incalzire, ventilatie, dezumidificare. la capitolul functii speciale se lauda cu urmatoarele caracteristici: mod de functionare turbo, auto-diagnoza, restart, functie auto, sleep si timer.

Unitatea interioara dispune de un design modern, finisaj pe alb si ofera informatii prin intermediul displayului lcd: temperatura setata, functie, treapta de ventilatie. Nivelul de zgomot la functionare este de circa 48 db, o valoare destul de rezonabila. Unitatea exterioara este ceva mai zgomotoasa, dar acest aspect nu este asa important pentru ca va fi amplasata in exterior. Dispune de tratament special contra coroziunii si actiunii razelor uv. telecomanda are tastele asezate la indemana si un display lcd pentru a afisa informatiile in legatura cu programul de functionare si temperatura setata. Lipseste functia de control la distanta (wi-fi), desi pentru multi aceasta nu este un necesar obligatoriu.

Gree GWH24QD-K3DNA1A asigura climatizarea in spatiile extinse si se caracterizeaza ca un aparat accesibil din punct de vedere al pretului. Este incadrat in clasa A++ atunci cand functioneaza in regim de racire si A+ atunci cand functioneaza pentru incalzirea camerei. 

Comments

[…] cea exterioara fiind putin mai zgomotoasa datorita ventilatorului integrat. Asadar, daca cauti un aparat de racire dotat cu tehnologii moderne si care poate raci o camera mai spatioasa iti recomand acest model. Pe net poti gasi numeroase […]

Leave a Reply