Compania germana a lansat de curand pe piata modelul Grundig 40 GFB 6725, televizor smart caracterizat de o diagonala de 101 cm, sunet puternic datorita sistemului audio ce beneficiaza de tehnologia DTS TruSurround HD si un design reusit la exterior.

Pret, review Grundig 40 GFB 6725

Vine la un pret bun, iar in acest buget gasim un aparat care se prezina bine din toate punctele de vedere. Brandul este unul cu experienta in domeniu, iar sistemul de operare este sustinut de un procesor dual core puternic, interfata pentru utilizator usor de folosit si multiple optiune de conectivitate. La capitolul video gasim integrat un display plat ce masoara in diagonala 101 cm si este capabil sa ofere vizionari la calitate full hd. Exista si cateva caracteristici superioare cu rolul de a imbunatati calitatea imaginilor, scoaterea in evidenta a detaliilor si o succesiune rapida a cadrelor pentru a se apropia cat mai bine de realitate : 800 Hz, LED-Backlight, Picture Perfection Rate, HDCP. E potrivit pentru instalarea in sufrageriile spatioase sau in dormitoarele in care distanta de privit e destul de mare.

Tunerul triplu de tip hd impreuna cu slotul ci+ elimina dispozitivele suplimentare si asigura receptia programelor hdtv criptate, aceste setari fiind disponibile pentru toate tipurile de receptie. Inregistrarea pe portul USB este o dotare interesanta si permite inregistrarea atat in modul Twin cat si in cel Permanent Timeshift. Asta inseamna ca inregistrarea se poate face in timp real sau in timp ce este urmarita alta emisiune favorita. Playerul multimedia integrat este responsabil pentru redarea fisierelor de pe diverse medii de stocare: fisiere video, audio sau imagini. Pentru accesul la functiile smart Grundig 40 GFB 6725 necesita conectare la internet, optiune ce se poate face prin wi-fi sau clasicul cablu de internet. Exista si un adaptor bluetooth integrat ce permite conectarea cu diverse aparate compatibile fara a folosi cabluri. Iesirea audio optica, portul usb, cele trei mufe hdmi sunt alte conexiune pentru a conecta diferite aparate externe

Grundig 40 GFB 6725 arata foarte bine la exterior si este caracterizat de un finisaj ce are la baza un plastic lucios de culoare neagra. Picioarele de sustinere arata bine, chiar daca sunt putin groase. Daca acest aspect va dezavantajeaza puteti opta pentru montarea suspendata in cadrul unui perete cu ajutorul suportilor speciali ce ii gasiti in magazinele de profil. Consumul energetic este redus, iar acest aspect se datoreaza si monitorului de tip led. Inchiderea automata si muzica ecologica sunt alte aspecte ce contribuie la economia de energie electrica.