Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Haier HRF-630AM7 – side by side cu dispenser de apa/gheata si volum total de 55 litri

Pentru a amplasa noul model side by side Haier HRF-630AM7 e nevoie de ceva spatiu, asa ca bucatariile de suprafata mare sau sufrageriile open-space sunt locatiile potrivite pentru un astfel de aparat. Designul exterior e unul reusit si are la baza inoxul pentru o curatare rapida si rezistenta in timp. E recomandat familiilor numeroase si persoanelor ce pun accent pe spatiu, tehnologii avansate de racire si ordine in zona de congelat si in cea de racire.

Pret Haier HRF-630AM7

Side by Side-ul a aparut deja in oferta magazinelor online si e disponibil la un pret corect comparativ cu ceea ce pune la dispozitie. Beneficiaza de transport gratuit si perioada de garantie de 60 luni. Haier HRF-630AM7 are un consum anual de circa 355 kwh si este incadrat in clasa A++. Pentru multi poate parea destul de mult, dar trebuie sa avem in vedere ca volumul total disponibil e de circa 555 litri.

Review Haier HRF-630AM7

Un electrocasnic asa avansat merita un sistem de racire eficient, iar cel NoFrost este raspunsul la multe intrebari. Ofera avantaj pentru ca nu foloseste gheata pentru a raci, are un consum redus de energie si nu solicita excesiv compresorul. Dezghetarea se realizeaza in mod automat si nu este nevoie de interventia omului pe toata durata de functionarea a frigiderului de tip side by side. Frigiderul este amplasat in partea dreapta si se poate remarca prin usa mai mare de acces. Volumul de aici este de circa 375 litri compartimentat cu ajutorul celor 4 rafturi din sticla securizata. Usa are numeroase suporturi pentru a raci diferite recipiente, iar legumele se pastreaza mai mult acum gratie compartimentelor speciale ce ofera conditii optime de pastrare.

Capacitatea de congelare din zona temperaturilor sub 0 grade este de circa 10 kg/24 ore, cele trei compartimente asigura o impartire inteligenta a volumului de circa 180 litri. Dispenserul de apa si gheata sunt accesorii potrivite mai ales pentru anotimpul card pentru ca ofera gheata si apa la temperatura scazuta. Panoul de control e de tip touch screen si ofera acces rapid la functiile aparatului: functie de racire rapida, congelare rapida, functie de vacanta si reglare temperatura de racire. Noul side by side arata bine la exterior, iar manerele generoase ofera un aer modern si permit deschiderea lejera a usilor.

Leave a Reply