Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Hansa BOEI62030030 – cuptor incorporabil cu 4 functii

Hansa BOEI62030030 este un cuptor electric multifunctional disponibil la un pret special in aceasta perioada si care se bucura de un consum energetic scazut, 4 functii de gatire si un afisaj digital. Este electrocasnicul perfect pentru cei ce doresc prepararea diferitelor tipuri de mancare, prajituri, pizza sau diverse sortimente de pui la grill ori rotisor. Volumul interior de 60 litri permite prepararea simultana a doua-trei feluri de mancare fara ca aromele sa se amestece, iar cu ajutorul functiei timer puteti programa oprirea automata a cuptorului dupa un interval de timp stabilit.

Tava adanca, doua tavi plate si gratarul de sarma sunt accesoriile pe care le veti primi impreuna cu acest cuptor electric. Cele patru functii de gatire reusesc sa asigure necesarul in orice bucatarie atunci cand vine vorba de posibilitatile de preparare: grill, incalzire rapida, grill cu convectie de aer, incalzire standard.

Panoul de control are la baza cele doua butoane (selectare functie si selectare temperatura) si displayul lcd care afiseaza informatii in legatura cu functia de gatire aleasa. In stand-by afiseaza ceasul in format digital sau analogic. Ca element de siguranta este prezenta si protectia impotriva copiilor – tastele sunt inactive pentru a nu permite modificarea parametrilor de gatire.

Hansa BOEI62030030 dispune de valori standard in ceea ce priveste dimensiunile si anume: adancime 56 cm, latime 60 cm si inaltime 56 cm.Finisajul exterior are la baza inox antiamprenta – material usor de intretinut si curatat care avantajeaza prin proprietatiile sale de a nu retine urmele degetelor. Insertiile catalitice amplasate pe peretii interiori asigura absorbtia grasimilor si resturilor rezultate in urma gatirii asigurand in acelasi timp o curatare usoara a aparatului.

Leave a Reply