Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Hansa FCCW54009 – aragaz electric cu plită vitroceramică si grill

Cu o plita vitroceramica in partea superioara si destul spatiu pentru a gati in cuptor, Hansa FCCW54009 e aragazul potrivit pentru o bucatarie ce nu are un blat dintr-o singura bucata. Am sa incep acest review cu prezentarea plitei de gatit pentru ca este una moderna si poate fi considerata punctul forte pentru acest electrocasnic. Suprafata este acoperita cu o sticla de culoare neagra, rezistenta si usor de folosit. Se alimenteaza electric, asa ca e nevoie de o priza in apropiere pentru a o pune in functiune. Suprafata de gatit este asigurata de doua arzatoare normale si doua mici. Avem spatiu suficient chiar si atunci cand alegem sa gatim in recipiente ceva mai mari. Imi place ca suprafata este plana, se curata usor din cateva miscari si nu are suport pentru arzatoare asa cum e cazul modelelor clasice.

Grill-ul are o capacitate de 69 litri, se alimenteaza similar cu plita si dispune de mai multe functii de gatire: incalzire inferioara, incalzire superioara sau gatire la grill. Sistemul de iluminare asigura o vizibilitate buna asupra alimentelor ce urmeaza a fi preparate. Interiorul se curata destul de usor gratie peretilor interiori ce nu retin grasimea.

Hansa FCCW54009 vine la pachet cu urmatoarele accesorii: tava, gratar cuptor, sertar inferior pentru vase, tava Procook. Aragazul se remarca prin urmatoarele dimensiuni: 50 x 85 x 60 cm. E usor de integrat in bucatarie pentru ca are dimensiuni standard pentru acest tip de electrocasnice. Finisajul pe alb vine in contrast cu negru prezent pe plita superioara si usa cuptorului. E aparatul potrivit daca cauti un aragaz electric economic care sa ofere multiple functii de gatire.

Leave a Reply