Optiunea de incarcare la jumatate este o dotare obligatorie pentru masinile de spalat vase cu capacitate mare, asa cum este si cazul modelului Hansa ZIM676H. Acesta dotare asigura punerea in functiune chiar si atunci cand aparatul nu a fost incarcat complet alaturi de un consum optimizat de apa, energie electrica si detergent. Este un aparat cu un bun raport calitate/pret avand in vedere capacitatea de incarcare si consumul energetic. Acest model este unul complet incorporabil si nu va iesi in evidenta pentru ca va fi mascat de un front asemanator cu cel al unui dulap. Capacitatea totala de incarcare este de 12 seturi, clasa energetica A+++, iar posibilitatile de spalare sunt asigurate de cele 6 programe care se diferentiaza prin temperatura de lucru si durata ciclului de spalare.Panoul de control isi face aparitia la deschiderea usii si este alcatuti din butone pentru alegerea programului si altele pentru celelalte functii suplimentare: programare intarziata – se poate amana pornirea pana la ora dorita, optiune incarcare la jumatate. Protectia la inundatii are la baza un sistem automat ce opreste alimentarea cu apa in cazul in care se constata scurgeri la nivelul sistemelor interioare.

Programele de spalare incluse in grila sunt urmatoarele: normal, rapid, bio/eco, auto, intensiv si incarcare la jumatate. Consumul anual de energie este de circa 258 kW, iar cele de apa de 3080 l, aparatul consumand circa 11 litri la un ciclu de spalare.

Hansa ZIM676H are dimensiuni obisnuite si isi poate gasi loc rapid in spatiul vechiului model: 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime. Nivelul de zgomot de 47 db o incadreaza intr-o clasa silentioasa si nu va deranja prea mult pe cei din jur atat timp cat va functiona.