Pentru cei ce cauta o culoare indrazneata pentru combina frigorifica se pot indrepta catre finisajul oferit de Heinner HC-H273BKA+. E vorba de un design complet negru destul de cautat in ziua de azi. Manerele sunt integrate pentru a pastra liniile designului, iar inaltimea de 175.7 cm va face din acest aparat frigorific unul impunator in orice tip de bucatarie.

Review-ul acesta caracterizeaza combina frigorifica drept una incapatoare avand in vedere volumul total pentru depozitare de 273 litri. Consumul energetic este un aspect de care trebuie sa tinem cont in ziua de azi mai ales in situatia in care alegeti optiunea de a pastra multe alimente in zona de congelat sau de racire. Clasa de consum A+ este una avantajoasa avand in vedere valoarea consumului anual de 248 kwh.

Pretul petnru combina frigorifica Heinner HC-H273BKA+ e unul corect comparativ cu tehnologiile de racire integrate. Faptul ca are un sistem de racire fara depuneri de gheata este un avantaj avand in vedere conditiile optime asigurate pentru pastrarea alimentelor. Aceste sisteme de racire nu solicita in mod abuziv compresorul, aspect reflectat in valoarea redusa a consumului energetic si in cea a nivelului de zgomot emis in timpul functionarii. Frigiderul dispune de 3 rafturi din sticla securizata, sistem de racire automat, patru suporturi pe usa si clasicul compartiment pentru fructe si legume. Volum de 205 litri din aceasta zona este unul avantajos pentru ca ofera multiple posibilitati pentru depozitarea alimentelor. Congelatorul ocupa o pozitie clasica si pune la dispozitie 3 compartimente si un spatiu pentru depozitare de 68 litri.

Heinner HC-H273BKA+ e un model elegant datorita finisajului negru si va fi primul electrocasnic din bucatarie ce va iesi in evienta. Albul clasic nu prea mai este la moda in ziua de azi, iar pentru cei ce cauta finisaje inchise aceasta combina frigorifica poate fi o varianta potrivita. Pe partea specificatiilor tehnice gasim numai avantaje asigurate in mare parte de consumul energetic scazut, spatiul generos pentru depozitare si nivelul de zgomot redus din timpul functionarii.