Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Heinner HDU-10 – dezumidificator cu functie de ionizare

Heinner HDU-10 e recomandat pentru camere cu suprafata de pana la 30 mp si se defineste ca un aparat eficient, cu nivel de zgomot redus si potrivit pentru cei ce doresc un dezumidificator incadrat intr-un buget mediu. E recomandat pentru a tine sub control nivelul umiditatii din locuinta si pentru a oferi un mediu placut de respirat si fara bacterii si agenti ce pot dauna sanatatii.

Review si pret Heinner HDU-10

Vine la un pret bun, iar in acesti bani primim un aparat cu capacitatea de 10 litri/24 ore, rezervor de apa de 3 litri, posibilitate functionare in mod turbo si un timer de pana la 24 ore. Perioada de garantie e de 36 luni cu posibilitate de extindere. Functia turbo o poti activa atunci cand doresti o prelucrare rapida a aerului, iar in situatia cand doresti oprirea dupa un interval stabilit poti folosi functia timer. Cele 2 trepte ale ventilatorului ofera un reglaj in functie de diferitele situatii. E aparatul potrivit ce se poate folosi in cazul in care locuinta nu este dotata cu balcon. In acest anotimp friguros uscarea hainelor se face in diferite camere, iar pentru a stopa aparitia bacteriilor si mucegaiului se impune functionarea unui astfel de aparat pentru a regla nivelul de umiditate din aer. Asa cum am afirmat si mai sus e recomandat pentru incaperile de pana la 30 m si asigura un debit de aer de 100 mc/ ora alaturi de o capacitate de 10 litri/zi. Functia ionizare se poate folosi pentru a curata aerul in ceea ce priveste particulele de praf sau agenti ce pot deveni alergici cu timpul.

Heinner HDU-10 beneficiaza de o carcasa de plastic alb, iar dimensiunile ce il caracterizeaza sunt urmatoarele: 35 x 51 x 23.8. (D x H x W mm). Greutatea de 10 kg il face usor de transportat intr-o alta camera, activitate la care va ajuta si rotile din dotare. Cu un bun raport dotari/pret e unul dintre cele mai recomandate aparate prin prisma eficientei de care da dovada.

Comments

[…] cand acesta se umple pentru a evita aparitia eventualelor neplaceri. Unele modele beneficiaza si de functie de ionizare pentru a oferi un aer curat de […]

Leave a Reply