Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Heinner HFSC-50SW – aragaz cu 4 arzătoare la preț redus

Heinner HFSC-50SW e aparatul potrivit pentru cei ce doresc un aragaz simplu de utilizat, cu design modern si care se va dovedi rezistent in timp. Il poti gasi la un pret bun in aceasta perioada alaturi de garantie 36 luni, transport gratuit si ridicarea optionala pentru produsul vechi.

Urmatorul review contine cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand cumperi un astfel de electrocasnic. Atat plita cat si cuptorul dispun de acest mod de alimentare, iar pentru cei ce doresc alimentarea de la reteaua de gaze exista posibilitatea de a schimba duzele existente cu unele adecvate.

Plita dispune de patru arzatoare de diferite dimensiuni pentru a se adapta in functie de puterea de gatire de care avem nevoie: un arzator mare, doua arzatoare medii si unul mic util pentru a gati la ibric sau alte recipiente mici. Gratarul metalic se detaseaza pentru a se curata si are picioruse din plastic pentru a proteja suprafata plitei.Siguranta de protectie este o dotare buna pentru ca opreste alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se stinge din diferite motive.Cuptorul ofera suficient spatiu de gatire chiar si atunci cand introducem doua tavi cu preparate. Dispune de un volum de 51 litri si aceeasi siguranta de protectie pe care am amintit-o mai sus. Interiorul este asigurat de un material usor de intretinut, dar va recomand sa il curatati dupa fiecare folosire. Usa este de culoare neagra, are doua straturi de geamuri si ofera o vizibilitate buna la interior.

Heinner HFSC-50SW e un aragaz care nu iese prea mult in evidenta datorita finisajului clasic pe alb. Se remarca prin adancimea de 50 cm, latime 50 cm si inaltime 85 cm. Capacul este metalic, iar butoanele sunt asezate la indemana cu destul spatiu intre ele pentru a se manevra usor.

Leave a Reply