Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Heinner HWM–8014A+++, masina de spalat rufe alba cu usa si hublou extra large

Heinner HWM–8014A+++ este o optiune potrivita pentru cei ce doresc o masina de spalat rufe dotata cu cele mai avansate tehnologii de spalare, capacitate de incarcare mare si un panou de control usor de folosit. Capacitatea de incarcare de 8 kg e potrivita chiar si pentru familiile numeroase, iar viteza maxima in cazul centrifugarii rufelor de 1400 rpm va asigura scoaterea acestora aproape uscate. Puteti opta suplimentar si pentru un uscator cu control digital pentru uscarea rapida si in siguranta a rufelor. Din punct de vedere energetic este situata bine, iar clasa A+++ estimeaza un consum anual de circa 196 kW/h.

Noua masina de spalat rufe automata Heinner a aparut deja in oferta magazinelor online de profil si poate fi gasita la un pret corect comparativ cu tehnologiile de spalare puse la dispozitie. Alte beneficii in aceasta situatie sunt asigurate de perioada de garantie de 24 luni cu posibilitate extindere si livrare gratuita prin sistemul de curier rapid. Punctele importante din acest review sunt urmatoarele:

  • aspect estetic placut: carcasa metalica de culoare alba cu consola rotunda pentru selectia programelor alaturi de afisaj cu leduri pentru a confirma alegerea programului de spalare. Displayul lcd ofera informatii despre ciculul de spalare, timpul ramas si valoarea pentru temperatura apei si viteza de centrifugare;
  • usa de acces de dimensiuni mari pentru a permite incarcarea si descarcarea lejera si pentru articolele voluminoase cum ar fi gegicele de iarna si lenjeriile de pat;
  • sistemul electronic pentru controlul balansului – distribuie hainele la interior in mod uniform pentru o functionare corespunzatoare si un nivel de zgomot redus in timpul functionarii fara existenta vibratiilor;
  • start intarziat – permite programarea masinii de spalat Heinner HWM–8014A+++ in intervalul 1-24 ore pentru a se preta in functie de timpul liber disponibil;
  • adaugarea suplimentara de rufe in conditii de siguranta chiar si daca ciclul de spalare a inceput. Va recomand sa cititi intructiunile din manualul de utilizare.
  • Protectie la utilizare contra celor mici – este o functie asemanatoare cu blocarea tastaturii unui telefon mobil si permite limitarea accesului la modificarea parametrilor de functionare. De asemenea, se poate opta si pentru a dezactiva notificarile ce pot emite sunet.
  • sistemul pentru detectarea automata a spumei – elimina spuma in exces pentru a asigura o curatare eficienta a rufelor intr-o cantitate optima de apa si detergent.
  • Tehnologie de spalare Storm Wash – se aseamana din multe puncte de vedere cu spalarea manuala, iar in acest caz un cuvant de spus il are si designul special al cuvei si volumul de apa disponibil pentru a eficientiza spalarea si rezultatele obtinute.

Heinner HWM–8014A+++ este o masina de spalat rufe care merita putina atentie pentru ca dispune de specificatii tehnice destul de bune ce permit rezultate bune la spalare alaturi de costuri reduse. Programele variate de spalare asigura optiuni de curatere pentru majoritatea tipurilor de tesaturi: bumbac, program economic, haine colorate, spalare manuala, bumbac, haine sport, program usor de calcat, prespalare, extraclatire, baby care, program mixt, sitetice si jeans.

Leave a Reply