Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Heinner HWM–M7014SA+++ – masina de spalat rufe din gama 2017

Masina de spalat rufe cu incarcare frontala Heinner HWM–M7014SA+++  face parte dintr-o serie noua si are ca puncte care o scot in evidenta capacitatea mare de incarcare, designul reusit si usa hubloului cu deschidere larga pentru a facilita incarcarea si descarcarea rufelor. Cele 7 kg de incarcare acopera cerintele multor familii si este un avantaj mai ales pentru articolele voluminoase cum ar fi pilotele sau cearsafuri de mari dimensiuni. Cele 1400 rpm obtinute la stoarcere asigura scoaterea rufelor in stare aproape uscata. Masina de spalat rufe nu va afecta prea mult factura de energie electrica datorita incadrarii in clasa de energie.

Grila de programe are in componenta cele mai uzuale ciclul de spalare pentru majoritatea tipurilor de tasaturi. Nu lipseste nici programul rapid, dar nici cel special pentru hainele celor mici. Ce mai gasim aici: program lana, haine sintetice, jeans, spalare manuala, prespalare, clatire intensiva, delicate. Panoul de control este bine asezat si are in centru consola rotunda pentru a alege programul favorit. Displayul lcd ofera informatii despre temperatura apei, viteza de stoarcere aleasa, timpul ramas pana la finele programului. Control electronic al balansului este o optiune de care trebuie sa tineti cont atunci cand alegti o masina de spalat rufe eficienta. Acesta tehnologie echilibreza cantitatea de rufe si reduce la minim nivelul de zgomot din timpul spalarii.

Heinner HWM–M7014SA+++ estimeaza un consum anual de apa de circa 10.000 l. Este un aparat silentios si economic care pune la dispozitie o capacitate mare de incarcare indiferent de tipul de tesatura. Sistemul pentru detectarea spumei intra in functiune in momentul in care se constata folosirea unei cantitati prea mare de detergent ce poate afecta rezultatele finale la spalare. Este un electrocasnic care merita putina atentie si se recomanda celor ce doresc ceva modern, eficient si care sa nu afecteze in mare parte bugetul disponibil…p

Leave a Reply