Horizon 20HL7100H e un televizor non smart recomandat celor ce dispun de un buget redus si doresc un aparat cu rezolutii hd, unghiuri de vizibilitate bune si multiple posibilitati de conectare cu aparatele externe. Tehnologia Clear Motion Engine ofera o calitate buna a imaginilor si combina rata de reimprospatare a ecranului cu procesarea rapida a formatului video. Sonorizarea integrata se apropie de standardele unui sistem audio gratie tehnologiilor pe plan audio incorporate. Puterea oferita este mai mult decat necesar, iar calitatea este destul de buna chiar si la trepte de volum ridicate.

La capitolul video ar trebui amintite urmatoarele dotari: tuner digital pentru receptia posturilor, diagonala de 51 cm, rezolutii de 1366 x 768 pixeli – hd ready, unghiuri de vizibilitate bune si un contrast dinamic de 600:1.Horizon 20HL7100H dispune de multe posibilitati de conectare cu aparate externe: port hdmi, intrare scart, usb, iesire audio optica, slot pentru ci+. Telecomanda este una potrivita daca e sa avem vedere dimensiunile. Tastele sunt asezate in mod inteligent pentru a avea acces in cel mai scurt timp la functiile aparatului. Playerul multimedia este unul destul de avansat si poate reda toate fisierele actuale fie ca e vorba de video, imagini sau fisiere audio.

Televizorul se prezinta bine si din punct de vedere estetic. Are in componenta un plastic negru de calitate, margini slim in zona ecranului si un picior de sustinere ce ii ofera stabilitate. Pentru un efect vizual placut si economie de spatiu puteti opta pentru montarea acestuia in cadrul unui perete cu ajutorul unui suport special de sustinere.

Brandul Horizon e unul romanesc care are produse destul de bune pe piata. E aparatul potrivit pentru a fi amplasat intr-o camera medie ca dimensiuni cu dotari destul de bune pe plan video si audio si cu multiple posibilitati de conectare pentru a vizualiza continut de pe diverse medii de stocare.