Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Horizon 24HL733H – smart tv cu diagonala de 61 cm la un pret bun

Horizon 24HL733H este un smart tv din gama 2017 care este disponibil la un pret bun in aceasta perioada si se bucura de specificatii tehnice bune: diagonala de 61 cm, rezolutii hd si multiple posibilitati de conectare cu aparatele externe. Poate fi folosit pe post de monitor pentru vizionarea filmelor de pe laptop sau pc sau pentru rularea unor jocuri interactive.

Pret Horizon 24HL733H

Modelul Horizon se bucura de un pret bun avand in vedere ca ofera acces si catre functiile smart: navigare pe internet, redare videoclipuri direct de pe youtube, divertisment. Perioada de garantie este de 36 luni iar transportul este gratuit oriunde in tara. Coletul contine aparatul, cablul de alimentare si manualul de utilizare. telecomanda este de dimensiuni optime si parca e integrata in gama celor premium. Are tastele bine asezate si exista suficient spatiu intre ele pentru a nu atinge doua in acelasi timp.Sonorizarea este asigurata de un sistem stereo ce ofera o putere de iesire de 5 w. Este o putere medie daca e sa fim sinceri, dar o experienta buna puteti obtine si prin atasarea unui sistem audio mai performant. Sunetul va fi necesar pentru orice camera si este clar chiar si la trepte ridicate ale volumului.

Review Horizon 24HL733H

Ecranul cu diagonala de 61 cm reuseste sa ofere imagini la calitate hd alaturi de o luminozitate de 250 cd/m² si un aspect de 16:9. Imaginile sunt clare, detaliile bine scoase in evidenta, iar culorile naturale. Unghiurile de vizibilitate de 176 / 176 grade asigura vizionari in conditii bune chiar si atunci cand nu suntem pe directia ecranului.

Receptia posturilor este asigurata de un tuner digital performant, iar redarea fisierelor de pe mediile externe este sarcina playerului multimedia care citeste formatele uzuale fie ca e vorba de imagini, videoclipuri sau alte fisiere.

Posibilitatile de conectare sunt multiple si aici amintesc: 2 porturi hdmi, iesire audio, intrare scart, port usb, intrare pentru pc, slot ci+. Pentru conectarea la internet se poate folosi doar mufa clasica lan. Aceasta functie este utila pentru folosirea aparatului in mod smart.

Horizon 24HL733H  arata bine si din punct de vedere estetic si dispune de un finisaj pe negru. Marginea din zona ecranului este de dimensiuni slim pentru a capta privirea asupra imaginii, iar elementul de sustinere ii ofera stabilitate pe comoda tv. Se poate opta si pentru montarea suspendata in cadrul unui perete cu ajutorul unui suport special tip VESA. Consumul energetic este foarte scazut datorita tehnologiilor avansate. Cantareste circa 3 kg si are urmatoarele dimensiuni cu stand: 554 x 370 x 134 mm.

Comments

[…] Diagonala acestui model masoara 102 cm, iar rezolutiile maxime afisate vor fi full hd, adica 1920 x 1080 pixeli. Culorile sunt naturale si detaliile bine scoase in evidenta gratie luminozitatii de 300 cd/m². Unghiurile de vizibilitate sunt destul de largi si ofera experienta bune chiar si atunci cand nu se priveste perpendicular pe directia ecranului. O varianta ieftina daca cauti un tv cu diagonala mai mica poate fi considerata si Horizon 24HL733H. […]

Leave a Reply