Horizon 32HL7310H este un televizor care ne ofera acces catre functiile smart fie ca e vorba de divertisment sau vizionarea filemelor direct din aplicatia Netflix preinstalata in sistemul de operare. Experienta cinematografica este adusa la standarde inalte cu ajutorul tehnologiei Clear Motion Engine. Sistemul de sonorizare are si el un cuvant de spus si ofera numeroase imbunatatiri comparativ cu modelele precedente.

Review si pret Horizon 32HL7310H

Posibilitatile de conectare sunt numeroase si aici amintesc in primul rand de conectarea la internet care se poate realiza in mod clasic sau prin intermediul wi-fi. Ultima tehnologie este cea mai des folosita pentru ca nu mai sunt necesare cablurile, iar un router costa sub 100 lei. Se pot reda filme prin intermediul porturilor usb sau de pe alte aparate cu ajutorul conexiuni de tip hdmi. Receptia posturilor este asigurata de un tuner digital dublu, iar redarea fisierelor se face prin intermediul unui player multimedia avansat.

Ecranul cu diagonala de 81 cm asigura vizionari pentru emisiuni sau filme fara a obosi utilizatorul. Rezolutia este una buna: 1366 x 768 pixeli, culorile fiind naturale,iar detaliile bine scoase in evidenta. Telecomanda arata foarte bine si are taste dedicate ce comanda playerul multimedia, dar si un buton special pentru acces rapid la aplicatia Netflix.

Horizon 32HL7310H arata bine la exterior si se apropie de gama modelelor premium. Pentru un produs romanesc sunt de parere ca arata destul de bine, iar plasticul de calitate ii da un aer modern. Picioarele de sustinere se monteza destul de usor si ofera stabilitate televizorului. Este compatabil pentru montarea suspendata in cadrul unui perete cu ajutorul unui suport special de fixare. Consumul energetic redus apare datorita pieselor componente moderne care sunt foarte eficiente in ziua de azi.

Pretul este un aspect care ne intereseaza in acest caz, dar mai putin de 1000 lei pentru un smart tv din gama 2017 mi se pare o suma modica. Trebuie avuta in vedere si perioada de garantie de 60 luni pentru persoanele fizice. Punand totul cap la cap consider ca este o optiune buna pentru cei ce nu doresc sa cheltuie un buget mare pentru un televizor inteligent.