Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Horizon 40HL733F – televizor smart la reducere

Horizon 40HL733F este un televizor din gama 2017 care reprezinta echilibrul dintre un aparat cu diagonala mare si un dispozitiv smart pregatit sa ofere divertisment, navigare pe internet sau vizionarea filmelor si serialelor direct din aplicatiile instalate (Netflix). Este disponibil la un pret corect in aceasta perioada comparativ cu ceea ce ofera, iar in urmatorul review am scos in evidenta cele mai importante caracteristici.

Sonorizarea este asigurata de un sistem stereo capabil sa ofere un sunet de calitate la putere maxima de 12 w. Este o putere suficienta pentru o camera obisnuita de apartament, dar pentru experiente noi in cadrul filmelor sau meciurilor de fotbal puteti opta pentru atasarea unui sistem audio exterior de putere mai mare prin intermediul mufei speciale amplasate pe spatele aparatului.

Diagonala acestui model masoara 102 cm, iar rezolutiile maxime afisate vor fi full hd, adica 1920 x 1080 pixeli. Culorile sunt naturale si detaliile bine scoase in evidenta gratie luminozitatii de 300 cd/m². Unghiurile de vizibilitate sunt destul de largi si ofera experienta bune chiar si atunci cand nu se priveste perpendicular pe directia ecranului. O varianta ieftina daca cauti un tv cu diagonala mai mica poate fi considerata si Horizon 24HL733H.

Modelul Horizon pune la dispozitie multiple posibilitati de conectare cu aparatele externe: port usb, intrarea scart, iesire audio, doua porturi hdmi, intrare pc. Receptia posturilor tv este asigurata de tunerul digital performant (DVB-T, DVB-C). Slotul CI+ este o dotare importanta pentru ca se renunta in acest fel la vechiul decodor si la telecomanda suplimentara, iar calitatea video oferita este una superioara. Playerul multimedia reda majoritatea fisierelor de pe mediile externe fie ca e vorba de muzica, imagini sau videoclipuri.

Din punct de vedere estetic se prezinta destul de bine si nu iese cu multe aspecte in evidenta. E vorba de un aparat finisat pe negru, cu sistem de sustinere alcatuit din doua piese si margini slim in zona ecranului. Fiind bazat pe tehnologii moderne are si un consum energetic scazut. Amplasarea aparatului o puteti face pe o comoda tv clasica sau puteti opta pentru suspendarea in cadrul unui perete cu ajutorul unui suport special tip VESA 200 x 200. Se obtine un efect vizual placut si in acest fel se realizeaza economie de spatiu.

Pret Horizon 40HL733F

Horizon 40HL733F este aparatul potrivit pentru cei ce dispun de un buget mediu si sunt in cautarea unui aparat modern, cu rezolutii bune si cu optiuni avansate pentru functii smart. Partea buna e ca poti viziona filme direct din cadrul aplicatiei Netflix, telecomanda avand buton special pentru acces rapid la aceasta aplicatie. In pachet se mai afla cablul de alimentarea si manualul de utilizare in limba romana. Dispune de garantie 36 luni, are un design elegant si vine de la un brand cu experienta in domeniu.

Leave a Reply