Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Horizon 40HL735F – tv full HD cu diagonala de 102 cm

Horizon 40HL735F este un televizor non-smart ce se deosebeste de modelele clasice prin finisajul alb, constructie slim si diagonala potrivita pentru o camera de zi spatioasa. Beneficiaza de un bun raport calitate/pret. ofera posibilitatea redarii fisierelor de pe diverse medii de stocare, se poate folosi ca inlocuitor pentru monitor si ofera imagini la rezolutii full hd.

Review Horizon 40HL735F

Sonorizarea aparatului este asigurata de un sistem stereo ce ofera o putere de iesire de 12 W. Se ofera un sunet de calitate chiar si la volum ridicat alaturi de urmatoarele caracteristici speciale: Dolby Digital Plus, NICAM Stereo si egalizator. Se poate opta si pentru montarea unui sistem audio exterior prin intermediul mufei speciale de pe spatele televizorului.

Caracteristicile video aduc in prim plan ecranul plat cu diagonala de 102 cm ce ofera imagini la rezolutii full hd (1920 x 1080 pixeli). Culorile sunt bine evidentiate, detaliile scoase in evidenta, iar luminozitatea de 300 cd/m², contrastul dinamic de 5000:1 si unghiurile de vizibilitate largi completeza caracteristicile tehnice la acest capitol.

Receptia posturilor tv este asigurata de tunerul digital avansat (DVB-T, DVB-C). O dotare suplimentara poate fi considerata si existenta portului ci+ pentru ca ofera vizionari de calitate si putem renunta in acest fel la vechiul decodor si cablurile aferente.

Posibilitatile de conectare cu aparatele externe sunt multiple si amintesc in primul rand capabilitatea de a folosi aparatul drept monitor pentru a viziona diferite filme direct de pe laptop sau rularea unor jocuri interactive de pe pc. Redarea filmelor se poate face si de pe stickurile de memorie prin intermediul porturilor usb.

Horizon 40HL735F se prezinta bine din punct de vedere estetic si este optiunea perfecta daca cauti un aparat modern care sa dispuna de finisaj alb. Este compatibil pentru montarea suspendata in cadrul unui peretecu ajutorul unui suport special tip VESA si beneficiaza de consum energetic scazut datorita tehnologiilor moderne.

Comments

[…] Caracteristicile video au la baza ecranul plat cu diagonala de 80 cm, luminozitatea oferita de 200 cd/m2 si cateva caracteristici superioare folosite cu rolul de a imbunatati imaginile oferite: LED Backlit, Digital Crystal Clear, HD Ready. Este un aparat potrivit pentru dormitoare sau bucatarii, dar daca doriti ceva pentru camera de zi va puteti indrepta catre modele cu diagonala mai mare.  […]

Leave a Reply