Sunt multe persoane care cauta televizoare non smart la preturi accesibile si in aceasta categorie este situat si modelul Horizon 43HL737F. Nu toti folosim functiile smart, asa ca nu e rentabil sa platim pentru ceva ce nu vom folosi niciodata.

Pareri despre Horizon 43HL737F

Modelul Horizon prezentat in acest review vine cu dotari destul de bune pe plan video si anume: display plat cu diagonala de 109 cm, rezolutii full hd pentru imaginile afisate, luminozitate de 300 cd/m² si unghiuri de vizibilitate largi. Este potrivit pentru un living spatios, iar experienta in timpul vizionarii va fi captivanta datorita caracteristicilor superioare care pun in evidenta imaginile clare si culorile naturale.Sonorizarea este asigurata de un sistem stereo capabil sa ofere o putere de iesire de 12 w. Avem integrat doua difuzoare care ofera un sunet de calitate chiar si la trepte de volum ridicate.

Receptia este asigurata de tunerul digital dublu, iar slotul ci+ inlocuieste cu succes clasicul decodor video renuntand in acest fel la cablurile aferente si telecomanda suplimentara. De asemenea, playerul multimedia integrat este de generatie noua si are capabilitatea sa citeasca formatele actuale atunci cand vine vorba de imagini, filme sau fisiere audio.

Pe plan de conectivitate avem numeroase posibilitati de conectare cu aparatele externe. Astfel, pe spatele aparatului gasim urmatoarele porturi de comunicatie: hdmi, iesire pentru casti, intrare scart, posibilitate conectare la pc si folosire drept monitor, slot ci+, port usb.

Horizon 43HL737F se prezinta bine si la capitolul design exterior si vine finisat cu un plastic fin de culoare neagra. Elementele de sustinere ii ofera un aer modern, iar marginea slim din zona ecranului concentreaza privirea in timpul vizionarii. Se poate opta si pentru amplasarea suspendata in cadrul unui perete cu ajutorul unui suport special tip VESA. Este un televizor simplu cu specificatii bune, economic si cu o diagonala potrivita pentru o camera de zi spatioasa. Pachetul de livrare contine manualul de utilizare, telecomanda si cablul de alimentare.