Horizon 48HL7310F este un smart tv din gama 2017 ce ofera posibilitatea vizionarii continutului la calitate ultra hd. Diagonala de 109 cm il face potrivit pentru livingurile spatioase, iar functiile smart permit vizionarea videoclipurilor, navigarea pe internet sau alte activitatii de divertisment. Pentru pretentiosi exista si modelul cu diagonala de 123 cm, adica 49HL8510U.

Sonorizarea este asigurata de un sistem audio Dolby Digital Plus (DD+) capabil sa ofere o ambianta sonora ce completeaza continutul vizual de calitate. Puterea de iesire de 20 w este asigurata de 2 difuzoare integrate, iar pentru cei ce doresc mai mult pot opta pentru conectarea unui sistem audio extern mai performant sau chiar unul de tip home cinema.

Pe plan video se remarca prin prezenta display-ului plat cu diagonala de 109 cm, calitate ultra hd pentru imaginile oferite si unghiuri largi de vizibilitate. Tehnologia 4K de care dispune Horizon 48HL7310F ofera un grad optimizat de contrast si culori cat mai aproape de realitate pentru experiente noi. Suprafata de vizualizare este extinsa datorita marginilor slim din zona ecranului si ofera  un aspect modern aparatului.

Posibilitatile de conectare sunt destul de numeroase si mai reduc din cablurile ce existau in trecut. Conectarea la internet se poate realiza prin wi-fi, iar slotul ci+ inlocuieste vechiul decodor tv asigura o receptie de calitate. Portuile hdmi si usb permit conectarea cu aparatele compatibile sau redarea fisierelor de pe medii de stocare externe.Designul exterior e unul care atrage pe oricine si am observat ca aparatele de la acest brand arata din ce in ce mai bine. Amintesc de un plastic de calitate de culoare neagra, margini slim in zona ecranului si picioruse de sustinere elegante. Ca si modalitati de amplasare va recomand solutia clasica pe o comoda tv sau una moderna ce consta in suspendarea cu ajutorul unui suport special tip VESA

Horizon 48HL7310F merita putina atentie daca vrei sa inlocuiesti vechiul model si cauti ceva la super-pret. Ofera acces la functii smart (navigare pe internet, Netflix), arata bine din punct de vedere estetic, iar calitatea imaginilor e una superioara.