Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Horizon 49HL9910U si 55HL9910U – modele pentru experiente cinematografice in living

Horizon 49HL9910U/55HL9910U sunt aparate cu specificatii bune pe partea video si recomandate pentru camere de zi spatioase. Tehnologia 4 k e tot mai prezenta in ziua de azi si asta pentru ca si continutul existent pe piata a capatat noi nivele in ceea ce priveste rezolutia. Distanta de la care se priveste nu conteza prea mult, iar in orice situatie se observa profunzimea detaliilor, culorile naturale si cursivitatea imaginilor.

Review si preturi pentru Horizon 49HL9910U si 55HL9910U

Diferenta de pret nu e asa mare intre cele doua modele, alegerea optima se face in acest caz in functie de marimea diagonalei. Un alt avantaj poate fi asigurat si de perioada de garantie de 5 ani. Displayul plat ofera vizionari la calitate ultra hd (3840 x 2160 pixeli), scene pline de detalii indiferent de nivelul de luminozitate interior, culori naturale si imagini clare ce beneficiaza de o succesiune rapida.

Horizon 49HL9910U se prezinta bine din punct de vedere estetic, iar suprafata de vizualizare extinsa si rama fina de jur imprejur sunt aspectele ce ii ofera un aer modern. Sonorizarea are la baza doua boxe integrate si un sistem audio stereo capabil sa ofere un sunet de calitatea chiar si la volum ridicat. Puterea totala de iesire e de 24 w, iar pentru cei pretentiosi exista posibilitatea de a conecta un sistem exterior de tipul celor home cinema. Aspectul exterior este o caracteristica importanta in ziua de azi si multi dintre noi facem alegeri in functie de acest parametru. Negrul clasic a fost inlocuit de un argintiu ce ii ofera un aer modern, iar picioarele de sustinere din lateral beneficiaza de o constructie slim. Partea din spate e destul de bine organizata si aduna toate mufele de conectare intr-un singur loc. Interesant e si  modul de montarea in cadrul unui perete pentru ofera economie de spatiu in zona peretului din living.Tunerul digital (DVB-T2/S2/C) este componenta principala responsabila pentru receptia posturilor. Redarea fisierelor multimedia se realizeaza cu un player integrat capabil sa citeasca formatele recente atunci cand e vorba de fisiere audio, video sau chiar imagini. Platforma integrata in cadrul modelului Horizon 55HL9910U e una proprie brandului si ofera acees rapid la muzica, jocuri, filme sau diverse aplicatii smart. Este o functie tot mai utila in ziua de azi si mai ales pentru persoanele active.  Telecomanda e destul de bine realizata si are butone de dimensiuni optime pentru acces rapid la functii. In prim plan se observa si tasta dedicata pentru aplicatia Netflix. WiDi permite distribuirea rapida in timp real a continutului salvat pe tableta, telefon sau alte aparate si vizionarea pe un ecran cu diagonala impresionanta. Conectarea cu aparatele externe este asigurata de multiple porturi: hdmi, usb, iesire audio, mufa scart, iesire pentru pc, wi-fi integrat. E o serie care merita putina atentie pentru ca pune la dispozitie aparate care se bucura de un design reusor si au diagonala mare (123 si 140 cm), acces la functii smart si rezolutie 4 k.

Comments

[…] este un aspect care ne intereseaza in acest caz, dar mai putin de 1000 lei pentru un smart tv din gama 2017 mi se pare o suma modica. Trebuie avuta in vedere si perioada de garantie de 60 luni pentru […]

[…] aspecte ce recomanda aparatele smart din seria lansata de producator pe la finele anului 2017. Tehnologia 4k e tot mai populara in ziua de azi si ofera un grad optimizat de contrast si culoare pentru […]

Leave a Reply