Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Horizon 55HL7510U – tv smart cu diagonala de 140 cm si rama fina in jurul display-ului

Horizon 55HL7510U e un smart tv ce face parte dintr-o serie recent lansata de producator si despre care am precizat mai multe informatii in acest articol. Dispune de cea mai mare diagoanala din serie si se remarca printr-un pret corect in aceasta perioada. Acum doi ani gaseai un model de la un brand premium ce avea diagonala de 101 cm la un pret cu mult peste acesta. Functiile smart integrate in aparatele recente ofera acces rapid la navigare pe internet, aplicatii de divertisment sau utilitate sau la vizualizarea videoclipurilor sau serialelor.

Sonorizarea este asigurata de un sistem stereo ce dispune de egalizator pe 5 benzi si livreaza o putere totala de 20 W. E un sunet captivant si de calitate chiar si la trepte ridicate ale volumului, iar caracteristicile superioare permit aceste specificatii : Dolby Digital Plus (DD+), DTS TruSurround HD, DTS HD.Displayul este unul plat si masoara in diagonala 140 cm, valoare gasita si in titlul televizorului : 55 inch. Tehnologia 4K ofera imagini clare si culori naturale chiar si atunci cand vizualizarea se face la distante apropiate fata de aparat. Gradul de contrast si culoare pentru vizionarea continutului la calitate uhd este oferit de tehnologiile si caracteristicile superioare pentru imagine. Cea mai importanta aici mi se pare standardul Clear Motion Engine care ofera o claritate ridica a imaginilor in miscare pentru ca combina rata de refresh cu procesarea unica a imaginilor. Unghiurile de vizibilitate de 178 grade ofera receptii de calitate chiar si din unele pozitii incomode.

Tuner digital DVB-T2/S2/C asigura receptia posturilor in formatele digitale si analogice si se bucura de o calitate imbunatatita a receptiei gratie si slotului ci+. In acest mod puteti renunta le vechiul decodor si cablurile aferente. Pe partea de conexiuni gasim tot ce e nevoie pentru conectarea cu aparatele externe: wi-fi integrat pentru conectarea la internet, intrare pentru pc si folosirea drept monitor, 2 porturi hdmi, slot ci+, iesire pentru casti si iesire audio digitala, 2 porturi usb ce permit rularea filmelor de pe diverse medii de stocare externe.Horizon 55HL7510U are un design bine pus la punct si ofera o suprafata de vizualizare extinsa si margini slim in zona ecranului. Arata bine pe o comoda tv simpla sau chiar si suspendat in cadrul unui perete cu ajutorul unui suport special. Picioarele de sustinere ocupa pozitiile laterate, ofera stabilitate aparatului si au un aspect exterior metalic. telecomanda e destul de bine gandita si are la baza butoane de dimensiuni optime pentru un control rapid si beneficiaza de o pozitie confortabila in timpul manevrarii. Butonul special Netflix ofera pornirea rapida a aplicatiei specializate pentru vizualizarea serialelor, filmelor si blockbusterelor.

Horizon 55HL7510U e un device de luat in seama pentru cei ce doresc inlocuirea vechiului model. Nu se bate la design si specificatii cu modelele premium ce au preturi piperate, dar ofera o imagine buna si culori vii. Pe partea smart se misca bine gratie platformei dedicate HOS 2.0 care este una proprie brandului. Programele tv se receptioneaza la calitate buna, iar cele hd se vad foarte bine. Avand in vedere diagonala de 140 cm, pretul curent si tehnologiile integrate consider ca este un best buy ce merita putina atentie.

Leave a Reply