Hotpoint Aqualtis AQC92F7TM este un uscator prin condensare recomandat pentru situatiile in care dorim scoaterea hainelor uscate si gata de a fi asezate in dulap. Isi gaseste aplicatii in cazul familiilor active care au nevoie de haine rapid si intr-un mod simplu si economic. Poate fi amplasat si in apartamenele care nu sunt dotate cu balcoane pentru uscarea rufelor.

Capacitatea de incarcare de 9 kg este una asemanatoare cu cea a masinilor de spalat si poate asigura uscarea intregii cantitati de rufe scoase de la spalare. Se incarca in mod frontal, iar deschiderea larga a hubloului asigura o incarcare si o descarcare rapida. Tamburul din inox si cuva din poliplex asigura aparatului o rezistenta deosebita in timp. Uscatorul prin condensare nu este diferit de o masina de spalat rufe din punct de vedere al dimensiunilor: adancime 63 cm, latime 60 cm, inaltime 85 cm. Consumul energetic scazut il incadreaza in clasa A++, uscarea rufelor facandu-se fara a afecta prea mult factura de energie electrica.

Programul special pentru lana, programul pentru reimprospatare si cel anti-sifonare sunt cele mai importante setari de uscare din totalul de 16 puse la dispozitie de acest aparat de uscare.

Hotpoint Aqualtis AQC92F7TM are filtru detasabil usor de curatat si avertizeaza acustic la terminarea programului. Se poate activa si pornirea intarziata pentru situatiile in care se doreste punerea in functiune la ora stabilita. Panoul de control este simplu de utilizat si se asemana cu cel de la masinile de spalat din aceeasi clasa: consola rotunda pentru selectia programelor, display lcd si butoane pentru functii suplimentare.