Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Hotpoint Aqualtis AQS63F 29 EU – aparat din serie noua cu ciclul antialergic

Hotpoint Aqualtis AQS63F 29 EU e un model cu incarcare frontala si adancime de 45 cm recomandat pentru amplasarea in spatiile reduse ca dimensiuni. O masina de spalat rufe normala masoara in adancime circa 55 cm. Capacitatea de incarcare maxima este de 6 kg, rufele fiind stoarse apoi la 1200 rpm viteza de centrifugare.

Review Hotpoint Aqualtis AQS63F 29 EU

Are cateva tehnologii avansate de spalare care merita putina atentie si pe care le veti gasi la masinile de spalat rufe din gama Aqualtis.

Hydro Thermal – inlatura cele mai 20 frecvente pete si are un tratament delicat in timpul spalarii pentru a pastra intensitatea culorilor;

Digital Motion – este ceva asemanator cu EcoBubble si transforma detergentul intr-o spuma eficienta pentru a incepe spalarea chiar si la temperaturi scazute.

Ciclul antialergic – spala delicat in adancimea tesaturilor pentru a elimina agentii care irita pielea. Masinile de spalat rufe Hotpoint sunt recunoscute pe paln mondial pentru eficienta acestei functii;

Simbolul Ecotech – l-am mai amintit in cadrul combinelor frigorifice si am afirmat atunci ca in aceasta categorie sunt incluse aparatele care beneficiaza de consum energetic scazut si ofera performante ridicate la spalare.

Woolmark Platinum Care – protejeaza fibrele si le mentine moi in cadrul programului de spalare manuala.

Pret Hotpoint Aqualtis AQS63F 29 EU

Modelul Hotpoint beneficiaza de un bun raport calitate/pret avand in vedere tehnologiile avansate incorporate.

Grila de programe pune la dispozite numeroase posibilitati de spalare si avem de unde alege infdiferent de tipul de tesatura ce urmeaza a fi spalat (bumbac, lana, spalare manuala, delicate, mixte, prespalare, clatire intensiva, stoarcere intensiva). Programul rapid este inclus in aceasta grila si ofera rezultate remarcabile pentru cantitati reduse de haine in circa 15 minute. Panoul de control este cat se poate de simplu si ofera o utilizare usoara a aparatului. Consola rotunda permite alegerea programului optim si in acest sens ajuta si instructiunile inscriptionate destul de bine. Displayul lcd nu are dimensiuni asa mari, dar reuseste sa ofere informatii despre temperatura de spalare, viteza de centrifugare sau timpul de spalare ramas.

Se poate programa si pornirea intarziata a apratului, iar protectia impotriva celor mici blocheaza tastele panoului de control pentru a nu fi modificate in timpul functionarii.

Hotpoint Aqualtis AQS63F 29 EU estimeaza un consum anual de apa de circa 10.000 litri. Se prezinta bine din punct de vedere estetic si iese in evidenta prin usa finisata in contrast cu carcasa metalica si rama ce o incadreaza intr-un mod placut. Din punct de vedere al modului de amplasare nu ar trebuie sa existe probleme si am afirmat si mai sus ca este un model recomandat pentru spatiile reduse datorita adancimii de 45 cm. Inaltimea aparatului este de 85 cm, iar latimea de 60 cm. Este un aparat din seria noua a producatorului si pune accent pe protejarea tesaturilor, consum energetic scazut si programe antialergice.

Comments

[…] Modelul Hotpoint dispune un bun raport calitate/pret si este aparatul potrivit pentru cei ce doresc un model incapator si cu multe posibilitati de spalare. Perioada de garantie de 5 ani este un avantaj major pentru ca acopera defectiunile ce pot aparea o perioada indelungata de timp. Un model asemanator a fost prezentat si in acest articol. […]

Leave a Reply