Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Hotpoint EBI 18220 F – Combina frigorifica cu finisaj din inox

Hotpoint EBI 18220 F este un model ce dispune de etichetarea Eco Tech si reuseste sa ofere rezultate bune la racire sau congelare alaturi de un consum energetic redus. Designul exterior este elementul care il scoate in evidenta si aici este vorba de un finisaj din inox usor de curatat si intretinut. Iesim un pic din tiparele clasice in care combinele frigorifice era finisate doar pe alb. O oferta buna poate fi verificata si aici.

Pret si review Hotpoint EBI 18220 F

Compartimentarea este destul de bine realizata, iar alimentele se pot aseza in ordine datorita spatiului destul de mare din zona frigiderului. E vorba de un volum de 210 litri impartit cu ajutorul celor 3 rafturi din sticla securizata. Usa mai contine suporturi speciale pentru a raci recipiente de diferite inaltimi sau oua in suportul special inclus. Compartimentul special pentru fructe si legume asigura conditii optime pentru o pastrare indelungata. Congelatorul ofera un spatiu de 73 litri si aici gasim 3 comapartimente cu detasare completa si transparente pentru a vizualiza usor alimentele de la interior.

Peretii interiori sunt tratati cu ioni de argint pentru a nu permite bacteriilor si mucegaiului sa se dezvolte si se pastreaza in acelasi timp si un aer curat ce duce la conditii mai bune pentru alimente.Ambele compartimente dispun de sisteme de racire si dezghetare automata ce solicita mai putin compresorul si ofera un consum redus de energie electrica. Aparatul este incadrat in clasa A++ si promite un consum anual de 282 kWh.

Hotpoint EBI 18220 F  e aparatul potrivit chiar si pentru familiile numeroase. Are specificatii destul de bune, un pret corect comparativ cu ceea ce ofera si se remarca din punct de vedere estetic. usile sunt reversibile pentru a permite o deschidere in functie de spatiul disponibil, iar pentru amplasare trebuie sa aveti in vedere urmatoarele dimensiuni: 187 x 60 x 65.5 cm

Leave a Reply