Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Hotpoint RPD 965 DD EU – masina de spalat rufe cu perioada de garantie de 5 ani

Hotpoint RPD 965 DD EU se deosebeste de clasicele modele prin capacitatea mare de incarcare (9 kg), pretul redus de achizitie, 1600 rpm viteza de centrifugare si incadrarea in clasa A+++ de eficienta energetica. Este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala recomandata pentru familiile numeroase si pentru cele ce doresc curatarea corecta a rufelor datorita programelor speciale de spalare incluse: program antialergic la 60 grade, program special pentru spalarea rufelor bebelusilor cu ciclului de clatire suplimentare, etc. Grila de programe pune la dispozitie 16 setari pentru spalarea rufelor, iar alegerea programului optim se face prin intermediul consolei centrale. Displayul lcd afiseaza timpul ramas de spalare, temperatura de lucru, viteza de centrifugare si alte setari suplimentare aplicate ciclului principal de spalare.

Pret si garantie Hotpoint RPD 965 DD EU

Modelul Hotpoint dispune un bun raport calitate/pret si este aparatul potrivit pentru cei ce doresc un model incapator si cu multe posibilitati de spalare. Perioada de garantie de 5 ani este un avantaj major pentru ca acopera defectiunile ce pot aparea o perioada indelungata de timp. Un model asemanator a fost prezentat si in acest articol.

Masina de spalat rufe cu incarcare frontala se poate programa sa porneasca  cu intarziere si blocheaza tastele de acces pentru a nu permite celor mici sa modifice setarile stabilite initiale. De asemenea, DirectInjection incepe spalarea chiar si cu apa rece si dizolva in mod inteligent detergentul pentru o eficienta ridicata.Din punct de vedere estetic se prezinta bine si iese in evidenta prin usa de dimensiuni generoase care ofera o deschidere larga pentru acces usor al hainelor la interior. Este si intr-un contrast perfect cu carcasa metalica de culoare alba, asa ca se va integra in mod placut in orice baie sau bucatarie. Hotpoint RPD 965 DD EU estimeaza un consum anual de circa 10.800 litri, iar nivelul de zgomot din timpul functionarii este de circa 54 db. Dimensiunile aparatului sunt urmatoarele: adancime: 60 cm, latime 60 cm si inaltime 85 cm.

Comments

[…] Grila cu programe de spalare asigura necesarul pentru orice locuinta si orice tip de tesatura: bumbac, spalare manuala, spalare rapida, prespalare, haine sintetice, delicate, clatire intensiva, haine mixte, lana sau clatire delicata. Panoul de control are un fundal negru ce iese bine in evidenta comparativ cu finisajul alb al aparatului. Aici se gaseste consola rotunda pentru selectia programelor, afisajul lcd si butoanele pentru functiile suplimentare.Senzorii interni detecteaza greutatea incarcaturii in mai multe trepte si ajusteaza consumul de apa, energie electrica si durata ciclului de spalare pentru o eficienta ridicata – TotalWeightControl. La capitolul functii suplimentare ar trebui precizate si urmatoarele: programare intarziata, sistem siguranta impotriva copiilor, protectie la inundatii.Vezi si masina de spalat cu program antialergic. […]

Leave a Reply