Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Hotpoint RPG 846 DD EU – masina spalat rufe cu tehnologii avansate

Hotpoint RPG 846 DD EU este o masina de spalat rufe care are incorporate functii speciale de spalare si aici amintesc in primul rand de Direct Injection. Aceasta permite indepartarea petelor chiar si la temperaturi scazute si asigura o mixare completa a apei si detergentului. Capacitatea de incarcare este de 8 kg, iar viteza maxima de stoarcere poate fi setata la 1400 rpm. Sta foarte bine si din punct de vedere al consumului energetic gratie incadrarii in clasa A+++.

Review Hotpoint RPG 846 DD EU

Modelul Hotpoint pune la dispozitie destul de multe programe de spalare pentru a se adapta in functie de necesitatile multiple de spalare: lenjerie, bumbac, lana, haine sintetice, program economic, delicate, mixt, program rapid, program special pentru rufele bebelusilor si pentru haine usor de calcat, program antialergic. Aici nu am gasit puncte negative si se observa ca exista cate un program pentru fiecare tip de tesatura. Avem de unde alege, iar pentru rezultate bune putem activa si functiile speciale de spalare (time saver – reduce semnificativ timpul de spalare pentru hainele care nu prezinta grad ridicat de murdarie si DirectInjection). Acestea sunt valabile doar pentru unele programe. Deschiderea larga a usii si dimensiunile generoase ofera incarcarea si descarcarea facila a rufelor. La capitolul siguranta ar trebui amintita functia speciala de blocare a tastelor ce nu permite modificarea parametrilor de spalare de catre cei mici. Cred ca este de ajuns pentru ca usa oricum nu se va deschide atata timp cat masina este in functiune.

Programarea intarziata este o dotare buna daca se doreste punerea in functiune la o ora stabilita. Display-ul lcd afiseaza aceasta informatie, iar la spalarea normala afiseaza timpul ramas, temperatura de lucru si viteza de centrifugare selectata.

Pret Hotpoint RPG 846 DD EU

Pentru cei ce nu cunosc acest brand trebuie sa stiti ca e vorba de fostul Ariston. Avand in vedere tehnologiile de spalare, capacitatea de incarcare si consumul energetic scazut, consider ca pretul produsului este unul corect. Poti beneficia de eventualele reduceri valabile in aceasta perioada, transportul fiind gratuit oriunde in tara alaturi de garantie 24 luni.

La exterior gasim o constructie specifica Hotpoint : carcasa metalica de culoare alba, hublou in contrast placut cu restul aparatului si ordine in zona panoului de control. Displayul lcd este de dimensiuni optime pentru a fi citit usor si are taste sensibile la atingere pentru activarea functiilor suplimentare. Consola pentru alegerea programelor beneficiaza de o pozitie centrala. Pentru amplasare trebuie sa aveti in vedere dimensiunile aparatului (85 x 59.5 x 60.5 cm -IxLxA cm ) si sa luati o marja de 5-10 cm pentru acces rapid si racordarea la apa si la evacuare. Modelul RPG 846 DD EU estimeaza un consum anual de apa de circa 11.200 litri, dar aceasta valoare depinde in mare masura si de frecventa utilizarii si programele folosite.

Leave a Reply