Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Masina de spalat rufe Hotpoint RSG724JAEU – model de 7 kg cu injectie directa si Digital Motion

Hotpoint RSG724JAEU e un model dintr-o serie noua si pune accent pe spalarea eficienta a tesaturilor. Se diferentiaaza de modelele standard datorita tehnologiei Direct Injection. In acest sens puteti reduce temperatura de spalara la 20 grade obtinand aceleasi rezultate ca la spalarea la 40 grade. Un alt avantaj este asigurat de faptul ca pot fi spalate hainele albe si colorate in acelasi ciclu fara a le afecta. Digital Motion este combinata cu functia Direct Injection pentru a elimina cele mai intense pete protejand in acelasi timp tesatura si culorile initiale ale hainelor.

Ciclul Baby ofera o igiena corecta a hainelor bebelusilor pentru a evita alergiile si mancarimile pielii. Se foloseste o cantitate mai mare de apa pentru a dilua detergentul eficient si se intensifica ciclurile de clatire pentru a elimina urmele de detergent din haine. Noua masina de spalat rufe Hotpoint RSG724JAEU dispune de certificarea Woolmark Platinum Care si garanteaza standarde ridicate in ceea ce priveste spalarea manuala. Sistemul de spalare este unul unic si brevetat, nu freca fibrele si le mentine moliciunea chiar si dupa ciclulri intense de spalare. Masina de spalat rufe Hotpoint RSG724JAEU e recomandata pentru familiile formate din 3-4 membri avand in vedere capacitatea de incarcare de 7 kg. E un model care merita putina atentie avand in vedere consumul anual energetic de 157 kW/h, eficienta datorata incadrarii in clasa A+++. In ceea ce priveste consumul anual de apa aceasta atinge valoarea de 10880 l. Viteza maxima de centrifugare este de 1200 rpm, valoare ajustabila prin intermediul panoului de control.  e un aparat cu dimensiuni normale (adancime 60.5 cm, latime 59.5 cm, inaltime 85 cm) care e usor de integrat in baie sau bucatarie gratie finisajului alb. Usa de acces dispune de o deschidere larga pentru a facilita incarcarea si descarcarea frontala si vine intr-un contrast perfect cu albul carcasei metalice. Panoul de control e unul simplu de utilizat si are la baza o consola rotunda pentru selectia programelor, compartiment pentru detergent cu instructiuni pentru programele de spalare si display lcd pentru a afisa timpul ramas de spalare, viteza de centrifugare, temperatura de spalare si alte informatii esentiale pentru ciclurile de spalare.

Noua masina de spalat rufe Hotpoint beneficiaza de un nivel de zgomot la spalare de doar 54 db, asa ca nu ii va deranja prea mult pe cei din jur. La centrifugare valoarea maxima e de 81 db, dar depinde in mare masura si de treapta folosita in cazul folosirii acestei functii. programarea intarziata si blocarea accesului la interfata de control sunt principalele aspecte intalnite la capitolul functii suplimentare si de siguranta. Hotpoint RSG724JAEU merita putina atentie si poate deveni o varianta buna pentru cei ce doresc o masina de spalat rufe cu tehnologii avansate. Are sisteme ce nu le veti gasi incorporate la modelele obisnuite si se bucura de consum energetic scazut. Pentru cei ce au bebelusi si pun accent pe pastrarea tesaturilor si culorilor initiale este aparatul potrivit. Grila de programe enumara pana la 16 posibilitati de spalare ce se diferentiaza in functie de temperatura de spalare, viteza de stoarcere sau miscarile tamburului: prespalare, sintetice, lenjerii, rufe delicate, program pentru hainele bebelusilor, lana, bumbac, haine mixte, sport, program rapid, etc.

Leave a Reply