Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Hotpoint RSSG 724 JB EU – masina de spalat rufe cu Direct Injection

La prima vedere Hotpoint RSSG 724 JB EU pare o masina de spalat rufe obisnuita, dar tehnologiile de spalare o incadreaza in clasa celor premium. Este un model nou pe piata care se remarca prin capacitatea de incarcare de 7 kg, 1200 rpm viteza de centrifugare si o clasa de consum economica : A+++. Este un model standard, iar incarcarea si descarcarea rufelor se realizeaza in mod frontal. Deschiderea larga a hubloului usureaza incarcarea si descarcarea rufelor.

Review-ul urmator contine punctele esentiale care merita luate in seama inainte de achizitia produsului. Tehnologiile de spalare sunt avansate si au ca principal rol economia de detergent, energie electrica si oferirea celor mai bune rezultate la spalare indiferent de tesatura. Sistemul Direct Injection asigura o amestecare rapida a detergentului impreuna cu apa pentru activarea rapida a enzimelor si inceperea ciclului de spalare in cel mai scurt timp. De asemeneea, Digital Motion Technology ofera 10 miscari diferite ale tamburului intr-un singur ciclul de spalare antipata. Rezultatele bune sunt obtinute chiar si in apa rece, iar producatorul garanteaza indepartarea celor mai uzuale 100 pete la temperaturi reduse datorita tehnologiei de dizolvare a detergentului.Grila de programe ne pune la dispozitie 16 setari prestabilite ce ofera necesarul pentru orice tip de tesatura. Nu lipseste programul rapid si il puteti utiliza pentru haine cu grad mediu de murdarie. programul antialergic garanteaza indepartarea alergenilor datorita temperaturii inalte si ciclului avansat de clatire. Panoul de control ofera acces la alegerea programelor prin intermediul consolei centrale. Displayul lcd afiseaza timpul ramas de spalare precum si alte informatii despre ciclul curent ales. La capitolul functii suplimentare ar trebui amintite : programarea intarziata, functia de oprire si adaugare, siguranta impotriva copiilor.

Hotpoint RSSG 724 JB EU arata foarte bine la exterior si se caracterizeaza ca un aparat cu o carcasa metalica de culoare alba si urmatoarele dimensiuni: inaltime 85 cm, latime 60 cm, adancime 43.5 cm. Este un electrocasnic potrivit pentru cei ce cauta ceva modern, economic si care sa aiba o grila bogata de programe. Spalarea la temperaturi reduse se face cu rezultate bune si are ca principal avantaj faptul ca tesaturile sa pastreaza mai bine in timp.

Leave a Reply