Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Hotpoint WMSD723B – model disponibil la emag la un pret bun

Hotpoint WMSD723B este un model cu incarcare frontala ce beneficiaza de certificarile Woolmark Platinum Care ( standarde pentru spalarea in bune conditii a hainelor ce necesita o spalare manuala alaturi de cicluri speciale care nu freaca fibrele si le mentin moi) si Ecotech (aparatele de spalat din aceasta categorie indeplinesc standarde inalte in ceea ce priveste eficienta energetica: consum redus de energie electrica alaturi de performante remarcabile).

Masina de spalat rufe are o adancime de 43.5 cm si este recomandata pentru spatiile inguste si acolo unde un model de dimensiuni normale ar ocupa cam tot spatiul disponibil. Chiar daca are dimensiuni reduse, modelul Hotpoint ofera o capacitate de incarcare de 7 kg, clasa de eficienta energetica A+++ si o viteza maxima de centrifugare de 1200 rpm.

Pret Hotpoint WMSD723B

Fiind un aparat din gama premium poate parea pentru multi un pret cam ridicat. Trebuie sa recunoastem ca are o capacitate destul de mare comparativ cu modele slim de aceleasi dimensiuni. In plus, tehnologiile de spalare ofera economii importante de apa, energie electrica sau detergent. garantia acordata este de 24 luni alaturi de transport gratuit oriunde in tara, posibilitate ridicare produs vechi sau achizitie in rate lunare la pret convenabil.

Review Hotpoint WMSD723B

Am sa incep cu panoul de control care este putin diferit comparativ cu modelele precedente. Consola rotunda pentru selectia programelor a fost inlocuita cu un selector cu butoane moi. Poti alege programul preferat prin simpla apasare, iar pe compartimentul detergent gasim ceva instructiuni. Confirmarea se face prin aprinderea ledurilor de sub butoanele respective. Displayul lcd este de dimensiuni medii dar ofera informatii vizibile in legatura cu ciclul de spalare: temperatura de lucru, viteza de centrifugarea aleasa si timpul ramas pana la finalul programului. Alte butoane suplimentare sunt folosite pentru activa pornirea intarziata sau pentru a opri aparatul in cazul in care dorim sa adaugam haine suplimentar.

Programele sunt 12 la numar, dar reusesc sa acopere majoritatea cerintelor pentru orice familie: haine bumbac, articole voluminoase, prosoape, lenjerii pat, lana, program antialergic. Masina de spalat beneficiaza de zgomot redus la functionare si acest lucru se datoreaza motorului conceput cu sistem de absorbtie pentru socuri si vibratii. La exterior gasim un aparat finisat pe alb cu un hublou de dimensiuni generoase si finisat pe negru.

Leave a Reply