Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Hotpoint XH8 T2I W – combina frigo Full No frost cu volum de 340 litri

Hotpoint XH8 T2I W este o combina frigorifica recent aparuta pe piata si pune accent pe oferirea unei atmosfere ideale pentru a pastra alimentele in bune conditii o perioada mai indelungata de timp. Spatiul interior este compartimentat inteligent si permite detasarea rapida a rafturilor in functie de necesitatile fiecaruia. Sistemul de racire fara gheata ofera o performanta energetica buna, iar cel pentru recuperarea temperaturii la fiecare deschidere a usii mentine temperatura constanta la interior.

Aparatul frigorific e disponibil la un pret bun si sunt de parere ca este o achizitie inteligenta daca e sa luam in calcul spatiul interior, designul reusit si faptul ca este silentios. Comanda online este cea mai avantajoasa metoda de cumparare pentru ca presupune transportul gratuit si posibilitatea de ridicare pentru produsul vechi. Se asigura garantie de 24 luni (5 ani garantie pentru comenzile facute pana la 31 ianuarie 2016), posibilitate de returnare produs si optiune de cumparare in rate la un cost lunar acceptabil. Este incadrat in clasa A++ avand un consum energetic de 273 kWh/an.

Combina frigorifica Hotpoint are un volum total de 340 litri si dispune de o constructie clasica cu frigiderul amplasat in zona superioara si congelatorul in cea inferioara. E o optiune buna si ieftina daca vrei sa inlocuiesti vechiul model sau chiar daca esti la prima achizitie a unui astfel de electrocasnic.

Frigiderul dispune de un volum de 235 litri, sistem dezghetare automat, patru rafturi din sticla securizata, patru suporturi pe usa si compartiment special pentru fructe si legume. Acesta este izolat cu filtru de etilena pentru a ajuta la pastrarea proprietatilor si aromelor timp mai indelungat. panoul de control isi face aparitia la deschiderea usii si ofera acces la setarea separata de temperatura pentru cele zona sau pentru a activa functia de vacanta ori congelare rapida. Sistemul de iluminare este asigurat de leduri de culoare alba si asigura o buna vizibilitate la interior.

Capacitatea de 105 litri a congelatorului este compartimentata cu ajutorul celor 3 rafturi cu deschidere completa. Si aici intalnim sistemul de racire NoFrost, capacitatea de congelare fiind de circa 10 kg/24 ore.Hotpoint XH8 T2I W dispune de un design  elegant si se potriveste in orice tip de bucatarie. Pentru amplasare aveti nevoie de un spatiu de minim 189 x 60 x 68 cm, deschiderea standard a usilor fiind pe partea dreapta. Manerele sunt incorporate in plan vertical si pastreaza in limite bune liniile aparatului. Combina frigorifica este finisata pe alb. Nivelul de zgomot redus la functionare (38 db) o va face insesizabila mai ales pe timp de noapte. Compresorul modern si buna izolare la interior sunt factorii ce conduc la aceasta caracteristica importanta, dar si la pastrarea temperaturii interioare si implicit, la un consum redus de energie electrica.

Comments

[…] Gorenje NRK6202TX este finisata la exterior cu otel inoxiodabil, iar alaturi de invelisul special TouchFree ne aisugra de o suprafata curata si fara sa retina amprentele. Ca si dimensiuni e vorba de 200 x 60 x 64 cm, deschiderea usilor fiind posibila doar pe partea dreapta. Manerele sunt destul de generoase, nu ies prea mult in evidenta si ofera o deschidere lejera a usilor. La interior gasim un sistem de iluminat eficient si economic. Un model asemanator poate fi considerat si Hotpoint XH8 T2I W […]

Leave a Reply