Hyundai 32 HYN 2450 B e aparatul potrivit pentru cei ce doresc un televizor smart intr-o camera cum ar fi bucataria sau un dormitor putin mai spatios. Este compatibil cu redarea fisierelor de pe diverse medii de stocare, ofera imagini la rezolutii hd si se prezinta bine din punct de vedere estetic. Poate substitui si monitorul pentru diverse aplicatii cum ar fi vizionarea filmelor sau rularea unor jocuri interactive.

Sonorizarea este asigurata de un sistem audio stereo capabil sa ofere o putere de iesire de 12 w. Sunetul este unul de calitate, dar pentru efecte speciale puteti opta pentru atasarea unui sistem audio extern de putere si claritate mai mare. Imaginile sunt afisate in cadrul unui display plat ce masoara in diagonala 81 cm, calitatea imaginilor fiind hd (1366 x 768 pixeli). Ecranul mai beneficiaza de luminozitate 300 cd/m2, contrast dinamic de 10000:1 si rata de raspuns de circa 8-10ms. Receptia posturilor este asigurata de tunerul digital performant, iar asa cum am amintit si mai sus exista si posibilitatea redarii fisierelor de pe diverse medii de stocare prin intermediul porturilor de comunicatie:hdmi, usb. Conectarea la reteaua de internet se poate realiza doar prin intermediul cablului clasic, dar acesta nu ar trebui considerat un dezavantaj.

Slotul ci+ este o dotare buna daca e sa luam in considerare ca putem renunta la vechiul decodor, la cablurile aferente si la telecomanda suplimentara. In plus, imaginile receptionate beneficiaza de o claritate superioara.

Hyundai 32 HYN 2450 B se remarca din punct de vedere constructiv prin rama slim din zona ecranului, picior de sustinere dintr-o piesa si urmatoarele dimensiuni: 185 x 735 x 478 mm. Cantareste circa 6 kg si arata destul de bine in cadrul unei comode tv. Este un smart tv la un pret accesibil cu o diagonala potrivita pentru camerele de dimensiuni medii