Hyundai 48 HYN 6450 BF e un aparat recent aparut pe piata si se recomanda celor ce doresc un smart tv la pret acceptabil care sa ofere vizionari de calitate, sunet puternic si posibilitatea de a inregistra continut video pe hdd prin intermediul porturilor usb. Are la baza tehnologia D-Led, posibilitate de conectare prin wi-fi pentru acces la functiile smart, un display cu diagonala generoasa si posibilitatea de a-l folosi drept monitor pentru diverse aplicatii sau rularea unor jocuri interactive.

Pret Hyundai 48 HYN 6450 BF

Sunt putine modele ce le veti gasi la acest pret, iar avantajul este oferit de diagonala generoasa. Hyundai e un brand bun ce pune la dispozitie aparate si pentru bugete reduse, dar pastreaza bunele specificatii tehnice. Arata bine la exterior, iar functiile smart permit vizionarea serialelor sau videoclipurilor direct din aplicatiile dedicate.

Sistemul audio (German+Nicam Stereo) e unul dintre cele mai performante si asigura un sunet de calitate chiar si la trepte de volum ridicate. Are egalizator pe 5 benzi si cateva setari ce ajusteza efectele in functie de natura programului urmarit. Puterea de iesire e de 12 W, iar pentru experiente mai intense puteti opta pentru conectarea la un sistem home cinema sau un sistem extern de putere mai mare.

Pareri si review Hyundai 48 HYN 6450 BF

Hyundai 48 HYN 6450 BF are in componenta un display plat cu diagonala de 122 cm si il face potrivit pentru sufrageriile spatioase si acolo unde distanta de privit trebuie sa fie considerabil mai mare. Imaginile oferite beneficiaza de rezolutii full hd, contrastul este unul dinamic, iar timpul de raspuns este de circa 8-10 ms. Specificatiile bune de la acest capitol asigura vizionari de calitate, imagini cu culori naturale si scoaterea in evidenta a detaliilor.

Receptia posturilor este asigurata de un tuner digital (DVB-C, DVB-T/T2), iar redarea fisierelor se face cu un player multimedia integrat capabil sa citeasca formatele actuale. Conectarea cu aparatele externe se poate face prin intermediul porturilor usb, hdmi, scart. Exista si slot ci+ util pentru a renunta la vechiul receiver si cablurile aferente si pentru un plus de calitate in ceea ce priveste redarea continutului video si audio

Hyundai 48 HYN 6450 BF se prezinta bine din punct de vedere estetic si avem in fata acelasi finisaj de plastic de calitate de culoare neagra. Rama este slim in zona ecranului pentru a concentra privitul, iar picioarele de sustinere beneficiaza de un aspect modern. Puteti opta si pentru montarea suspendata in cadrul unui perete cu ajutorul suporturilor speciale ce le gasiti la magazinele de profil. Economisiti spatiu, iar efectul vizual va fi unul placut in camera de zi. Pachetul de livrare mai contine cablul de alimentare, manualul de utilizare in limba romana si telecomanda. e aparatul potrivit pentru cei ce doresc un smart tv la un super pret care sa ofere vizionari de calitate alaturi de functiile smart pe care multi le gasesc utile.