Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Hyundai 65 HYN 7500 – smart tv cu design slim si diagonala de 165 cm

Hyundai 65 HYN 7500 e un device smart recomandat pentru cei ce doresc experiente noi in timpul vizionarii. Tehnologiile avansate ( 4K UHD Processor X1 Extreme) permit receptii de calitate cu afisarea culorilor naturale si scoaterea in evidenta a detaliilor. Sistemul de operare e Android si ofera o utilizare simpla si intuitiva. Se poate folosi drept monitor pentru rularea unor jocuri interactive sau pentru a viziona filme salvate pe un laptop sau pc.

Pret Hyundai 65 HYN 7500

Smart tv-ul Hyundai a aparut recent pe piata si beneficiaza de un pret corect comparativ cu ceea ce pune la dispozitie: diagonala generoasa, afisarea imaginilor la rezolutii 4 k si sunet de calitate.

Review Hyundai 65 HYN 7500

Displayul plat este caracterizat de diagonala de 165 cm, contrast dinamic de 5000:1 si timp de raspuns de circa 6 ms. In ceea ce priveste modelul cu diagonala de 48 inch am facut un mic review in acest articol. Unghiurile de vizibilitate de 178 grade asigura vizionari in conditii bune chiar si din pozitii mai incomode. Sonorizarea este asigurata de un sistem audio capabil sa ofere o putere de iesire de 16 w – exista 2 difuzoare integrate. Hyundai 65 HYN 7500 beneficiaza si de functia auto mute – opreste sunetul atunci cand nu este prezent semnal de intrare. Accesul la functiile smart se poate face prin conectarea aparatului la internet via wi-fi. In acest fel se pot urmari serialele preferate prin intermediul aplicatiilor dedicate, se poate naviga pe internet sau se pot vizualiza videoclipuri alaturi de un sunet de calitate. Celelate posibilitati de conectare permit redarea fisierelor de pe diverse medii de stocare: 3 porturi usb, 3 hdmi. Receptia este asigurata de un tuner digital, iar redarea fisierelor multimedia se face cu un player integrat. Slotul ci+ asigura renuntarea la vechiul decodor si la cablurile aferente si ofera receptii de calitate.

Designul este unul reusit si puteti observa acest aspect si din poza atasata. Hyundai 65 HYN 7500 are rama slim pentru a concentra privitul asupra ecranului, iar picioarele de sutinere ofera un aer modern. In ceea ce priveste amplasarea aparatului puteti opta pentru cea clasica pe o comoda tv sau pentru un efect vizual placut puteti incerca suspendarea in cadrul unui perete cu aujutorul unui suport special de tip VESA. Dimensiunile cu stand aproximative sunt de 1251x178x900 mm, iar greutatea este de circa 21 kg. Pachetul de livrare mai contine cablul de alimentare, manualul de utilizare in limba romana si telecomanda. E un smart tv cu o diagonala impresionanta si il face potrivit pentru camerele de zi spatioase sau chiar si pentru dormitoarele in care distanta de privit este optima.

Leave a Reply