Indesit BWA 71252 W e aparatul potrivit pentru cei ce doresc o masina de spalat rufe ieftina care sa se dovedeasca rezistenta in timp. Punctul forte este asigurat de usurinta in utilizare si puteti observa si din imaginea atasata instructiunile amplasate pe compartimentul pentru detergent, consola de selectie rotunda si displayul lcd pentru afisarea timpului ramas de spalare. Capacitatea de incarcare de 7 kg e potrivita atunci cand spalam articole ceva mai voluminoase, dar se preteaza si in cazul familiilor formate din 3-4 persoane. Viteza de centrifugare de 1200 rpm este potrivita pentru o astfel de incarcatura si va asigura rufele aproape uscate.

Pret Indesit BWA 71252 W

Un pret avantajos pentru acest model poate fi verificat aici. Am afirmat mai sus ca este potrivita pentru un buget mediu, iar in acesti bani primim un aparat simplu de spalat, dar eficient. Isi face treaba destul de bine, iar multi dintre noi nu sunt adeptii modelelor complicate cu zeci de tehnologii de spalare si la fel de multe programe. Comanda online presupune transportul gratuit al electrocasnicului la domiciliu, perioada de garantie de 24 luni si posibilitate returnare in 30 zile daca nu esti multumit/a de produs.

Grila de programe ne ofera acces la ciclul de spalare in functie de natura tesaturilor: sintetice, lana, delicate, haine mixte, program prespalare, program rapid, etc. Push and Wash este caracteristica speciala pentru aceasta masina de spalat si ofera un ciclul complet in circa 45 minute prin apasarea timp de 2 secunde a butonului caracteristic. Displayul lcd ofera informatii in legatura cu timpul ramas de spalare sau timpul la care va porni ciclul de spalare in cazul in care ai activat functia de programare intarziata.