Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Indesit BWSA 61253 W EU – masina spalat rufe slim cu 16 programe

Masinile de spalat rufe clasice sunt la cautare si in aceasta perioada si recomandate pentru persoanele ce doresc ceva simplu de utilizat si care sa fie rezistent in timp. Din aceasta categorie face parte si masina de spalat rufe cu incarcare frontala Indesit BWSA 61253 W EU .Este un model nou pe piata care pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 6 kg, 1200 rpm si o clasa de eficienta energetica economica – A+++.

Pret Indesit BWSA 61253 W EU

Modelul Indesit dispune de un pret redus, iar daca e sa luam in calcul functiile si consumul aparatului putem afirma ca este o achizitie inteligenta. Este un aparat recomandat celor ce nu doresc ceva sofisticat, dar cauta rezultate bune la spalarea rufelor.

Review Indesit BWSA 61253 W EU

Grila de programe numara 16 prosibilitati de spalare si cred ca acopera necesarul in orice locuinta: program rapid, bumbac, spalare manuala, lana, sintetice, colorate, economic, matase sau delicate. la capitolul functii suplimentare nu prea avem ce sa enumeram si trebuie sa ne multumim cu sistemul de siguranta impotriva copiilor si programarea intarziata. Este o masina clasica care nu necesita functii avansate si din aceasta cauza dispune de un pret redus.

Constructia exteriora este una clasica si nu iese cu prea multe detalii in evidenta. E vorba de o carcasa metalica de culoare alba, huboul transparent, iar ca dimensiuni e vorba de 85 x 59.5 x 42.5 cm (IxLxA). Panoul de control nu a suferit multe modificari compartiv cu modelele precedente: consola pentru selectia programelor dispune de o pozitie centrala si are gradatii. Cateva instructiuni pentru alegerea programelor avem desenate pe compartimentul pentru detergent. Nu dispune de display lcd, dar informatiile introduse sutn confirmate cu ajutorul unor leduri. Butonul special de culoare albastra pune in functiune masina de spalat oferind rezultate bune in circa 50 minute. E o functie utila pentru cei ce nu au timp in alegerea programului de spalare.

 

Leave a Reply