Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Indesit BWSA 61253 W EU – model slim de 6 kg, 1200 rpm, Clasa A+++

Masina de spalat rufe Indesit BWSA 61253 W EU e una din categoria slim si e caracterizata de adancimea de 43 cm ce o face usor de instalat in spatiile inguste. Dupa cum observati si din poza atasata e vorba de un model cu incarcare frontala de pana la 6 kg rufe uscate si care beneficiaza de un panou de control usor de folosit. Valoarea maxima la stoarcerea rufelor e de 1200 rpm, ceea ce va asigura stoarcerea aproape completa a rufelor. Din punct de vedere energetic prezinta avantaj datorita incadrarii in clasa A+++, adica un consum anual de aproximativ 152 kW/h in conditii normale de utilizare.

Review si specificatii tehnice Indesit BWSA 61253 W EU

Masina de spalat rufe Indesit e caracterizata de urmatoarele dimensiuni: adancime 43 cm, latime 60 cm, inaltime 85 cm. E recomandata pentru apartamentele de suprafata redusa sau pentru familiile nu prea numeroase. Constructia aparatului e una simpla, iar panoul de control e asemanator cu al modelelor vechi si nu a suferit mari modificari. Exista o consola rotunda pentru selectia programelor, display lcd pentru a afisa temperatura apei, viteza de centrifugare si alte informatii despre ciclul de spalare.

Alte detalii si specificatii complete 

Grila de programe are incluse 16 posibilitati de spalare ce se diferentiaza prin temperatura apei, miscarile tamburului sau viteza pentru stoarcerea rufelor: program rapid de 30 minute, program bumbac, haine mixte, economic, sintetice, lana, delicate, articole sportive. Pe partea functiilor speciale gasim programarea intarziata – seteaza manual timpul de incepere al ciclului de spalare in intervalul 1-24 ore, blocare acces pentru cei mici pentru a nu fi modificate setarile introduse initial. Nivelul de zgomot are o valoare medie, iar cei 61 db emisi in timpul functionarii nu deranjeaza prea mult pe cei din jur. Cuva este alcatuita din poliplex, iar usa beneficiaza de deschidere larga spre stanga pentru a usura activitatea de incarcare si descarcare a rufelor. Indesit BWSA 61253 W EU e un aparat cu specificatii bune in domeniul spalarii si se bucura de un pret corect in aceasta perioada.  Este o alternativa buna daca doresti inlocuirea modelului vechi cu unul usor de instalat si cu o grila variata de programe de spalare. 

Leave a Reply