Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Indesit Innex XWDA 751480X – masina spalat rufe cu uscator la un pret bun

Ne putem indrepta catre masinile de spalat rufe cu uscator incorporat atunci cand nu dispunem de un balcon sau spatiu deschis pentru uscarea rufelor. Indesit Innex XWDA 751480X face parte din aceasta categorie si pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 7 kg atunci cand vine vorba de spalare si una de 5 kg in cazul uscarii rufelor. Este incadrata in clasa A de eficienta energetica, consuma 92 litri de apa in program standard si are 1400 rpm viteza maxima de centrifugare.

Programele speciale incluse in grila (Express Wash & Dry)asigura spalarea si uscarea hainelor in circa 45 minute. Avantajul este ca putem alege programe in functie de natura tesaturilor, iar acest lucru va duce la pastrarea in bune conditii a culorilor si a calitatii hainelor ce urmeaza a fi purtate.

Panoul de control este cat se poate de simplu si pune la dispozitie o consola rotunda pentru selectia programelor. Displayul lcd ofera informatii despre ciclul de spalare: temperatura, timp ramas, viteza de centrifugare. Iese in evidenta butonul special ce asigura spalarea si uscarea automata a hainelor introduse in cuva. In ziua de azi nu mai trebuie sa stam pe ganduri pentru a alege cea mai potrivita setare in cazul incarcaturilor zilnice. Indesit Innex XWDA 751480X are incorporat un senzor automat ce monitorizeaza nivelul umiditatii si opreste functionarea uscatorului cand hainele sunt gata de purtare.

Masina de spalat rufe cu uscator Indesit este o optiune buna si atunci cand vine vorba de economie de spatiu. E bine de stiut ca o masina obisnuita si un uscator separat vor ocupa spatiu mai mult in camera respectiva. Pentru amplasare trebuie sa aveti in vedere urmatoarele dimensiuni: latime – 59.5 cm, inaltime – 85 cm, adancime – 54 cm. Motorul de tip inverter este o solutie buna pentru cei ce cauta un aparat care sa se doveseasca rezistent in timp. In plus, consum de energie electrica va fi unul redus.

Leave a Reply