Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Indesit IWD 71252 C ECO EU – model economic cu program pentru spalare incaltaminte

Sunt dese cazurile in care dorim sa spalam o cantitate ceva mai mica comparativ cu capacitatea maxima de incarcare. Indesit IWD 71252 C ECO EU dispune de optiunea de spalare EcoTime si ne permite sa spalam o cantitate de pana la 3 kg intr-un interval redus de timp si folosind mai putina apa si energie electrica. De asemenea, putem folosi si functia Energy Saver atunci cand avem articole din bumbac, sintetice sau blugi alturi de un consum redus cu circa 70% datorita optimizarii consumului de apa.

Masina de spalat este una cu incarcare frontala, clasa energetica A++ si viteza maxima de centrifugare de 1200 rpm. Se poate incarca cu maxim 7 kg rufe uscate, dar asa cum am afirmat si mai sus o putem folosi si pentru mai putin fara a afecta in acest fel consumul.

Panoul de control este de dimensiuni generoase si ofera o utilizare usoara. Compartimentrul pentru detergent contine mici instructiuni in legatura cu programele de spalare si aici amintesc de temperatura de lucru si tipul de tesatura. Consola rotunda permite alegerea ciclului de spalare, iar mai departe putem alege viteza de stoarcere pentru rufe, temperatura de lucru sau alte setari cum ar fi pornirea intarziata – pune in functiune aparatul la timpul stabilit de utilizator.

Grila de programe se lauda cu 16 posibilitati de spalare in functie de tipul de tesatura: bumbac, lana, sintetice, haine sport sau blugi, haine delicate, incaltaminte, haine colorate sau cele ce necesita o centrifguare delicata.

Indesit IWD 71252 C ECO EU se poate amplasa in locul modelului vechi datorita dimensiunilor standard de 85 x 59.5 x 51.7 cm. E un model finisat complet pe alb cu o deschidere larga a hubloului pentru a permite o incarcare si descarcare lejera. Daca nu esti adepta modelelor slim Arctic te poti indrepta catre acesta masina de spalat cu capacitate de incarcare de 7 kg si o viteza de centrifugare mult mai mare.

Nivelul de zgomot la spalare este de circa 60 db si din aceasta cauza o incadram in clasa celor silentioase. La centrifugare nivelul de zgomot urca pana pe la 70 db, dar asta depinde si de treapta folosita in acest caz. Consumul anual de apa este de aproximativ 10.600 litri in conditii de utilizare normala.

Pret Indesit IWD 71252 C ECO EU

masina de spalat este accesibila din punct de vedere al pretului si am observat destul de multe modele la preturi sub 1.000 lei. Poti verifica online existenta reducerilor de preturi, dar consider ca acest model este o alegere inteligenta avand in vedere capacitatea de incarcare, functii de spalare economice si designul aparatului. Se ofera transport gratuit oriunde in tara, garantie 24 luni, posibilitate de retur gratuit si ridicarea optionala pentru produsului vechi.

Leave a Reply