Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Indesit IWE 61051 C ECO EU – masina spalat rufe cu tehnologie EcoTime

Optiunea Eco Time este caracteristica masinilor de spalat rufe Indesit si se poate folosi in cazul incarcaturilor de pana la 3 kg. Consumul de resurse (apa, energie electrica) este optimizat, iar timpul de spalare este redus la jumatate. Indesit IWE 61051 C ECO EU este un model cu incarcare frontala de pana la 6 kg, afisaj digital si 1000 rpm viteza maxima de centrifugare – aparat potrivit pentru cei ce spala constant si doresc un dispozitiv usor de folosit.

Pret Indesit IWE 61051 C ECO EU

Aparatul este recent aparut pe piata si dispune de un bun raport calitate/pret. Nu are o capacitate de incarcare asa de mare, dar e potrivita pentru cei ce spala cantitati mai mici de haine. Grila de programe are incluse 16 setari pentru majoritatea tipurilor de tesaturi, iar alegerea acestora se face usor datorita instructiunilor din cadrul compartimentului de detergent :rapid, prespalare, bumbac, jeans, colorate, sintetice, lana, articole sportive, etc. Displayul lcd afiseaza informatii in legatura cu programul curent de spalare si anume: timp ramas, temperatura apa, viteza de centrifugare.

Review Indesit IWE 61051 C ECO EU

Indesit IWE 61051 C ECO EU beneficiaza de un design simplu si nu prea se deosebeste de modelele obisnuite. Are in componenta o carcasa metalica finisata pe alb, hubloul cu deschidere larga, display lcd, consola rotunda pentru selectia programelor si instructiuni pentru alegerea acestora in cadrul compartimentului pentru detergent. Din punct de vedere energetic este incadrata in clasa A+ si promite un consum anual de circa 180 kWh. Referitor la consumul de apa acesta este de circa 8400 litri anual, dar depinde in mare parte de frecventa utilizarii si programele folosite. 

Este o alegere inteligenta daca cauti un aparat ieftin, destul de incapator si cu un consum energetic minim. Se incadreaza usor in bucatarie sau baie gratie dimensiunilor obisnuite (85 x 59.5 x 51.7 cm) si beneficiaza de un nivel de zgomto redus (60 db). Ofera posibilitatea de pornire intarziata, iar sistemul special pentru protectia la inundatii ne protejeaza de eventualele scurgeri de apa.

Leave a Reply