Combina frigorifica Indesit LI8 FF1O S e una dintre cele mai elegante modele din noua serie lansata de producator, iar aspectele principale care o recomanda sunt date de spatiul mare pentru depozitare, design elegant si sistem de racire de tip NoFrost. Volumul total de 301 litri este impartit in cadrul celor doua compartimente cu un accent vizibil pe zona de racire: 86 litri congelator si 215 litri frigider. Sistemul de racire are la baza tehnologia NoFrost si nu foloseste gheata pentru a mentine temperatura scazuta asigurand in acest fel conditii optime pentru alimentele interioare si o functionare indelungata pentru aparat. Apa rezultata in urma condensului este condusa catre exteriorul aparatului si se va elimina prin evaporare pe suprafata calda asigurata de compresor.

Pret Indesit LI8 FF1O S

Noua combina frigorifica Indesit cu sistem de racire NoFrost a aparut deja in oferta magazinelor de profil si beneficiaza de un pret corect comparativ cu ceea ce pune la dispozitie. Consumul energetic este unul redus datorita compresorului avansat si sistemului de racire fara gheata. Alte beneficii care merita putina atentie in acest caz sunt asigurate de perioada de garantie de 24 luni cu posibilitate de extindere, livrare gratuita si posibilitate deschidere colet la livrare.

Zona de racire si pastrare a alimentelor ce se consuma in cateva zile beneficiaza de un spatiu pentru depozitare de 215 litri si este compartimentata cu ajutorul celor 3 rafturi din sticla securizata. Usa ofera suport pentru a raci diferite sticle sau recipiente, iar compartimentul special pentru fructe si legume asigura conditii optime pentru o pastrare indelungata a acestor produse. Sistemul pentru circulatia curentilor de aer rece asigura o temperatura constanta in fiecare colt al acestui compartiment. La deschiderea usii apare si termostatul reglabil ce se foloseste pentru ajustarea temperaturii de racire. Congelatorul are in dotare 3 compartimente cu capace transparente si extractie totala, 86 litri, sistem dezghetare de tip automat si asigura o capacitate de inghetare de 3 kg/24 ore. Indesit LI8 FF1O S beneficiaza de sistem antibacterian pentru a asigura un mediu steril la interior: garniturile usilor au fost tratate cu adezivi speciali pentru a nu permite aparitia si dezvoltarea bacteriilor.

Indesit LI8 FF1O S este un aparat frigorific ce se prezinta bine din punct de vedere estetic, iar finisajul argintiu este unul la moda in ziua de azi. Deschiderea usilor de acces se face pe partea dreapta, iar manerele sunt integrate in plan orizontal pentru a pastra liniile designului. Nivelul de zgomot de doar 45 db o incadreaza in clasa celor silentioase, iar consumul anual de 320 kwh nu ar trebui sa ingrijoreze prea mult in ceea ce priveste factura de energie electrica. Finisajul argintiu o face usor de amplasat pe hol sau in orice tip de bucatarie, dar trebuie avute in vedere si urmatoarele dimensiuni: inaltime 189 cm, adacime 68 cm, latime 60 cm.