Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Indesit LR7 S1 S si LR7 S1 W – aparate frigorifice cu specificatii bune

Indesit LR7 S1 S si Indesit LR7 S1 W sunt doua combine frigorifice ce se deosebesc doar prin culoarea de finisaj exterioara. Terminatia S aduce in prim plan un aparat finisat pe Silver – Argintiu, in timp ce urmatorul dispune de un finisaj White – Alb. Modelele cu preturi reduse au fost mereu aparatele potrivite pentru cei ce dispun de buget mediu pentru a cumpara un astfel de aparat de racire. Volumul de 307 litri este o dotare buna avand in vedere ca asigura necesarul pentru orice familie. Este incadrat in clasa A+ de eficienta energetica (consuma circa 309 kWh/an).

Deschiderea usii frigiderului ofera senzatia de spatiu, iar sistemul de iluminare este destul de eficient chiar si atunci cand este destul de bine incarcat. Zona de racire dispune de sistem de dezghetareu autmat, trei rafturi din sticla securizata si compartiment special pentru fructe si legume. Usa contine trei suporturi destul de apropiate, dar incapatoare pentru racirea diferitelor recipiente. Volumul disponibl aici este de 196 litri.

Congelatorul pune la dispozitie un volum de 111 litri impartit cu ajutorul celor trei compartimente transparente. Capacitatea de congelare de aici este de circa 5 kg /24 ore. Este destul spatiu pentru a pastra in bune conditii alimente ce se doresc a se consuma peste cateva luni.

Indesit LR7 S1 S este un model potrivit pentru cei ce doresc ceva incapator si care sa nu coste prea mult. Are un volum interior acceptabil, culoare de finisaj placuta si un consum energetic redus. usile se deschid standard pe partea dreapta, iar pentru amplasare trebuie avute in vedere urmatoarele dimensiuni: 176 x 59.5 x 65.5 cm (IxLxA). Nivelul de zgomot de doar 39 db il incadreaza in clasa celor silentioase si nu se va auzi prea tare pe timpul functionarii.

Leave a Reply