Menu

pontbun.com

Blog cu recomandări zilnice

Indesit TIAA12, frigider cu doua usi la pret bun

Frigiderul Indesit TIAA12 e putin diferit fata de modelele clasice si asta pentru ca are zona de congelat amplasata in partea superioara. Astfel de aparate sunt recomandate celor ce nu doresc sa pastreze cantitati mari de alimente in aceasta zona. Mai sunt numite frigidere cu doua usi si au ca principala carcateristica inaltimea redusa si posibilitatea de amplasare chiar si in spatiile restranse.

Pret frigider Indesit TIAA12

Frigiderul Indesit a aparut in oferta magazinelor de profil si e caracterizat de un pret corect comparativ cu tehnologiile de racire si volumul total pus la dispozitie. Incadrarea in clasa A+ asigura o economie a energie cu pana la 20% comparativ cu cele din clasa A. Acest brand a proiectat diverse sisteme de racire cu accent pe satisfacerea nevoilor de utilizare pentru consumatori si cu atentie spre eficienta si consum redus. la interior sunt pozitionati diversi senzori ce permit mentinerea temperaturii constante si evita depunerea de gheata pe peretii interiori. Apa rezultata in urma procesului de racire este condusa catre exterior unde se va evapora datorita caldurii degajate de compresor.

Congelatorul iese in evidenta prin volumul de 70 litri si se observa si gratarul metalic ce are rol de compartimentare si suport pentru pungi sau diverse alimente. Sistemul pentru dezghetare este unul manual, iar capacitatea de congelare din aceasta zona e de circa 2 kg la 24 ore. E destul spatiu pentru a depozita cam tot ce e nevoie daca e sa ne gandim la o familie medie. Frigiderul dispune de patru rafturi din sticla securizata ce se pot detasa rapid pentru a face loc si alimentelor voluminoase. Compartimentul special pentru fructe si legume e pozitionat in partea inferioara ofera conditii optime pentru a pastra aceste alimente o perioada mai indelungata. Usa ofera si ea suport pentru a depozita cateva sticle, oua sau alte recipiente de dimensiuni mai mici.

Indesit TIAA12 are un design clasic pe alb cu manere incorporate in plan orizontal pentru o deschidere lejera a usilor si pentru a pastra liniile designului. Usile sunt reversibile pentru a se preta in functie de spatiul disponibil in bucatarie sau pe hol. Pentru amplasare e nevoie sa aveti in vedere urmatoarele dimensiuni ale aparatului: inaltime 175 cm, latime 60 cm, adancime 65.5 cm. Frigiderul cu doua usi dispune de o autonomie in lipsa de energie electrica de pana la 22 ore, iar nivelul de zgomot de doar 44 db il incadreaza in clasa celor silentioase. Sistemul bacterian se refera la tratamentul special aplicat garniturilor usilor ce are rolul de a evita aparitia si dezvoltarea bacteriilor. 

Leave a Reply